3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στη 01.20 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που μας κάνει εριστικούς και ανυπόμονους και επομένως μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχες και εντάσεις. Προσοχή αυτή την ώρα στην οδήγηση και τα ατυχήματα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για λίγο μέχρι τη 01.51 που περνάει στον Αιγόκερω. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο οργανωτικοί και επικεντρωμένοι στους στόχους και τα οράματά μας, ενώ θα είμαστε και περισσότερο παραγωγικοί. Στις 06.38 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που μας κάνει περισσότερο ιδεαλιστές και φιλάνθρωπους. Η όψη αυτή αυξάνει την διαίσθηση και τη φαντασία και ευνοεί καλλιτεχνικές εργασίες και θέματα, ενώ σε όσους κοιμούνται φέρνει και ευχάριστα όνειρα. Στις 15.11 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 15.45 τετράγωνο με τον Ουρανό. Οι όψεις αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες καθώς φέρνουν στην επιφάνεια άσχημα γεγονότα, εξεγέρσεις, πυρκαγιές και ατυχήματα κάθε είδους. Τέλος στις 21.52 το βράδυ σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί ξανά το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα του οποίου η επιρροή έχει αναλυθεί εδώ.
* Επίσης σήμερα στις 15.31 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Διαβάστε εδώ πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/7/2013).
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, δείχνει ότι ξεκινάει για σας μια σημαντική χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Τόσο οι σχέσεις σας όσο και τα επαγγελματικά σας θα σας προβληματίσουν έντονα, ενώ η επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα θα επιφέρει ανατροπές που δεν περιμένετε. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο και ότι αν αποδεχτείτε τις όποιες αλλαγές θα είναι για το δικό σας συμφέρον. Ίσως είναι καιρός να απαλλαγείτε από το «χάος» που επικρατεί στη ζωή σας και να καλωσορίσετε κάτι καινούργιο που θα είναι πολύ καλύτερο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τη 01.50 τα ξημερώματα θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τη 01.51 θα είναι περισσότερο ώριμα από την παιδική τους κιόλας ηλικία και θα προσανατολιστούν από μικρά στην δημιουργία μιας σημαντικής καριέρας, με αποτέλεσμα να προετοιμάζονται σχεδόν σε όλη τους τη ζωή γι’ αυτό το σπουδαίο που πράγματι θα έρθει σαν αποτέλεσμα των κόπων τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ανδρέας Φουστάνος, Sebastian Vettel, Jim Morisson, Tom Cruise.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK