30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Μόλις ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία πτολεμαϊκή όψη που είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο. Μια όψη που μας βοηθά να συγκεντρωθούμε και να διεκπεραιώσουμε σημαντικές εργασίες. Ωστόσο, αμέσως μετά βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 10.29 το πρωί που θα μπει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, θα μας απασχολήσουν περισσότερο θέματα πολιτικά, ή επαγγελματικά. Στις 14.30 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί την φαντασία, την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνία, ενώ στις 23.02 η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα κλείνει την ημέρα με ένα πιο «σοβαρό» τόνο, χωρίς να αποκλείονται πολιτικές εξελίξεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/7/2013).
Σε γενικές γραμμές η ερχόμενη χρονιά σας επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές, χωρίς να λείπουν και κάποιες δυσκολίες που απλά θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας ζωντανό. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές που ίσως δρομολογούνται εδώ και καιρό και προφανώς έχετε κάποια ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι, παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από όσο περιμένετε. Στην αισθηματική σας ζωή παρόλο που δεν θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές, όσοι είστε ελεύθεροι, θα συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά σοβαρά και υπεύθυνα και από την παιδική τους κιόλας ηλικία θα θέλουν να ξεχωρίζουν και να δέχονται επαίνους για κάθε τι καλό που κάνουν. Μεγαλώνοντας θα γίνουν πολύ εργατικά και θα διακριθούν σε όποιο χώρο και αν ασχοληθούν, αλλά θα πρέπει να προσέχουν την διαχείριση των οικονομικών τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άννα Παναγιωτοπούλου, Ανδρέας Φουστάνος, Γιώργος Τζώρτζης,  Arnold Schwarzenegger, Emily Brontë, Kate Bush, Paul Anka.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK