Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Προβλέψεις για την εβδομάδα από  30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου 2012


  
Αρκετά ενδιαφέρουσα προβλέπεται η ερχόμενη εβδομάδα με πολλές θετικές όψεις και μια ακόμα πιο θετική Πανσέληνο. Στις 31/7 σχηματίζονται στον ουρανό δυο σημαντικά τρίγωνα: του Ήλιου με τον Ουρανό και της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Και οι δυο αυτές όψεις μας προδιαθέτουν για θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε ατομικό. Επιπλέον, ο Κρόνος δείχνει πώς ό,τι επιτευχθεί τώρα, θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου που σχηματίζεται στις 2/8 στον Υδροχόο, σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Άρη και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Εξαιρετικά θετική θα αποδειχθεί η ερχόμενη εβδομάδα για σας, καθώς όλοι οι πλανήτες συνωμοτούν για το δικό σας συμφέρον. Κυρίως όμως εκείνο που θα απολαύσετε περισσότερο είναι η αισθηματική σας ζωή, αφού ή θα αναζωπυρώσετε το πάθος σας για τον σύντροφό σας, ή – αν είστε ελεύθεροι – θα γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. Όσοι δεν έχετε εγκαταλείψει ακόμα τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, φροντίστε αυτή την εβδομάδα να κάνετε κάποιες επαφές που μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα είναι αυτός των οικονομικών σας, όπου σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Εκτός μάλιστα από τα «απρόοπτα» κέρδη, δεν αποκλείεται να εξασφαλίσετε ένα σταθερό εισόδημα σε μηνιαία βάση. Με την Πανσέληνο στις 2/8 είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα πρέπει να εξετάσετε πολύ σοβαρά, αφού υπόσχεται σημαντικά οικονομικά κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Κρόνο στις 31 θα αποτελέσει μια θετική επιρροή που θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν ή ακόμα και να επισημοποιήσετε ένα σοβαρό δεσμό. Επιπλέον αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες, ίσως είναι το πιο κατάλληλο διάστημα. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 2/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και φυσικά να τις απολαύσετε στο έπακρο.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Θετικά γεγονότα σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα για αυτό που σας «ταλαιπωρεί» περισσότερο από κάθε τι άλλο: τα οικονομικά σας. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στις 31/7 εγγυάται να σας φέρει έσοδα και κέρδη από εκεί που δεν το περιμένετε. Επιπλέον στις 2/8 το εξάγωνο Ήλιου – Δία καθώς επίσης και η Πανσέληνος υπόσχονται να βάλουν τέλος στα προβλήματά σας και να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ώστε να απαλλαγείτε από το άγχος.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Ήλιος που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας, σχηματίζει δυο θετικές γωνίες αυτή την εβδομάδα: το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 31/7 και το εξάγωνο με τον Δία στις 2/8. Και οι δυο όψεις θα έχουν μια θετική επιρροή στη ζωή σας και θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε ό,τι λαχταράτε περισσότερο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο από μακριά θα έχει μια ευνοϊκή επιρροή στη ζωή σας, ενώ με την παρουσία και τη βοήθεια των φίλων σας θα καταφέρετε να λύσετε κάποια προσωπικά προβλήματα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 31/7 υπόσχεται να σας ανταμείψει για τις προσπάθειες που κάνετε στον επαγγελματικό τομέα, και να σας φέρει επιτέλους το bonus ή την αύξηση που περιμένετε εδώ και καιρό. Έτσι, δεν αποκλείεται να «ξεχάσετε» για λίγο τις διακοπές και να επιδοθείτε στο shopping therapy, ξοδεύοντας χωρίς άγχος για να αποκτήσετε πράγματα που τονώνουν την ψυχολογία σας. Η Πανσέληνος στις 2/8 συνιστά να προσέξετε την υγεία σας και να αφιερώσετε χρόνο σε αθλητικές δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και κάνουν καλό και στον οργανισμό σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι θετικές επιρροές που επικρατούν αυτή την εβδομάδα, σας επιτρέπουν να ατενίζετε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Στις 31 του μήνα τα τρίγωνα που σχηματίζουν ο Ήλιος με τον  Ουρανό και η Αφροδίτη με τον  Κρόνο υπόσχονται να φέρουν αρμονία  στην αισθηματική ζωή σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Με την Πανσέληνο στις 2/8 αλλά και το εξάγωνο Ήλιου – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε για λίγο τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας και να ξεκινήσετε για τις πιο ερωτικές διακοπές που έχετε ζήσει μέχρι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Υπάρχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα που πρέπει τακτοποιηθούν και που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε χρήση της καλοκαιρινής άδειάς σας. Στις 31 του μήνα μάλιστα, με τα τρίγωνα Ήλιου – Ουρανού και Αφροδίτης – Κρόνου θα ανταμειφθείτε για την προσφορά σας πολύ πιο γενναιόδωρα από όσο περιμένετε. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/8 στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας που φαίνεται να έχει την ανάγκη σας, αλλά και να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα τις διακοπές σας, μάλλον ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας. Και παρά το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας παρασύρει σε γνωστά λημέρια, οι εμπειρίες που θα ζήσετε θα είναι εντελώς πρωτόγνωρες, αφού το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Τυχαίες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες και να πάρουν σοβαρές διαστάσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2/8 θα ωθήσει πολλούς από σας να σκεφτείτε σοβαρά μια νέα συνεργασία ή και τον γάμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Απίστευτα θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 31/7 σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στις 2/8, μπορεί να σας βοηθήσουν να «ξεφορτωθείτε» ένα περιουσιακό στοιχείο από το οποίο προσπαθείτε να απαλλαγείτε εδώ και πολύ καιρό και να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που θα εισπράξετε είτε για να αποπληρώσετε ένα χρέος είτε για να κάνετε μια κερδοφόρα επένδυση. Επιπλέον, η καριέρα σας – ακόμα και μέσα στη μέση του καλοκαιριού – αποκτά μια ανοδική πορεία που δεν μπορεί να την ανακόψει τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα των σχέσεών σας, ήδη σας έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα που δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε. Αν μάλιστα αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε δυο σχέσεις, οι πλανητικές συγκυρίες τώρα σας βοηθούν να πάρετε μια οριστική απόφαση. Αν πάλι παραμένετε αδέσμευτοι, περιμένοντας το κατάλληλο πρόσωπο, ο κυβερνήτης σας Ουρανός θα σας το φέρει αυτή την εβδομάδα με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2/8 στο δικό σας ζώδιο, θα σας βρει απόλυτα ικανοποιημένους στον συναισθηματικό τομέα και έτοιμους να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές αποδράσεις μαζί με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας δε λένε να κοπάσουν, αφού πάνω που πιστεύετε ότι επιτέλους οι υποχρεώσεις σας τελείωσαν, εκεί προκύπτει κάτι άλλο που σας αναγκάζει να γυρίσετε πίσω στα καθήκοντά σας. Αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα, αυτή τη φορά όμως θα συνοδεύεται και από ένα μεγάλο οικονομικό όφελος που θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να σκέφτεστε τις διακοπές. Εξάλλου, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2/8 είναι ιδανική για να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε, να ανανεωθείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK