31 ΙΟΥΛΙΟΥ 201234 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Πρόκειται για μια «βίαιη» όψη που μπορεί να φέρει απρόοπτες - και ως επί το πλείστον – δυσάρεστες καταστάσεις ή εξελίξεις σε πολλά θέματα. Τα ατυχήματα αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένα γι’ αυτό όσοι βρίσκονται έξω καλό θα είναι να προσέχουν περισσότερο. Στις 12.34 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, άλλη μια δύσκολη όψη που φέρνει ατυχήματα, παρεξηγήσεις, εντάσεις και ρήξεις. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Σελήνη σήμερα σχηματίζει μόνο δυσμενείς γωνίες, η ημέρα θα είναι καλή λόγω δυο άλλων θετικών όψεων που σχηματίζονται. Πρόκειται για το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού και το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Επίσης διαβάστε εδώ πώς θα επηρεάσουν το κάθε ζώδιο αυτές οι όψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 31/7/2013).
Οι θετικές όψεις που σχηματίζουν την ημέρα των γενεθλίων ο Ήλιος με τον Ουρανό και η Αφροδίτη με τον Κρόνο, εγγυώνται μια εξαιρετική χρονιά για τις περισσότερες υποθέσεις σας. Τους επόμενους δώδεκα μήνες, υπάρχει περίπτωση να κάνετε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να συναντήσετε τον σύντροφό σας, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να εγκατασταθείτε οριστικά, αφού εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε κάθε περίπτωση θα υλοποιήσετε τους στόχους σας – όποιοι κι αν είναι αυτοί – όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές σας, αλλά κυρίως χάρη στην εύνοια της τύχης που φέτος θα είναι άφθονη.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, ίσως έχουν στο χαρακτήρα ένα στοιχείο «επιθετικότητας» ή «αντίδρασης» που τα κάνει να φαίνονται πεισματικά κυρίως στην παιδική τους ηλικία. Ωστόσο αυτό θα οφείλεται περισσότερο στο γεγονός ότι θα αναζητούν την προσοχή των άλλων και θα προσπαθούν να την τραβήξουν με λάθος τρόπο. Μεγαλώνοντας πάντως, οπωσδήποτε θα ξεχωρίσουν αφού θα κάνουν κάτι πρωτοποριακό που θα τους χαρίσει φήμη.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Καπουτζίδης, Άκης Τσοχατζόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Σιγάλας, Gary Lewis, Geraldine Chaplin, Louis de Funes.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Ciao, grazie della visita, mi ha fatto molto piacere!!!
    Ho letto gli sviluppi del mio segno, che bello tutti pronostici positivi!!!
    Baci

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK