4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι κάπως καταθλιπτική με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15.25. Η όψη αυτή παράγει ανασφάλεια και συναισθηματική «αδράνεια». Ωστόσο οι θετικές όψεις που διαμορφώνει ο Ερμής με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θα μειώσουν τις αρνητικές τάσεις. Μετά τις 15.25 η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας και καλό είναι να μην ξεκινήσουμε σημαντικά πράγματα ή συζητήσεις, και να ασχοληθούμε μόνο με θέματα που θέλουμε να «παγώσουμε» ή να καθυστερήσουν.
*Διαβάστε στις μηνιαίες προβλέψεις πώς θα λειτουργήσει το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης και το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/7/2013).
Στον ετήσιο χάρτη σας κυριαρχούν οι θετικές όψεις του Ερμή – Αφροδίτη και Ερμή – Ουρανού, όψεις που πρόκειται να σας φέρουν μεγάλες ευκαιρίες τους επόμενους δώδεκα μήνες, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικονομικά σας. Πολλοί από σας θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας που θα αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές. Στην προσωπική σας ζωή όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια καθοριστική γνωριμία. Για κάποιους από σας ίσως εκδηλωθεί ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά σοβαρά και υπεύθυνα από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που εμφανίζεται ακριβές στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους, θα τους χαρίσει μεγάλη ευστροφία και θα τα ωθήσει να ασχοληθούν με ένα επάγγελμα πρωτοποριακό μέσα από το οποίο θα αποκτήσουν φήμη, δόξα και χρήμα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άννα Φόνσου, Νίκος Ζιώγαλας, Βίκυ Καγιά, Κάτια Ζυγούλη, Θάλεια Ματίκα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Gina Lollobrigida.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK