5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 03.26 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο «ανοιχτόμυαλοι» και μπορούμε να προωθήσουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες. Επίσης θα ασχοληθούμε περισσότερο με τους φίλους μας και θα αφιερώσουμε χρόνο σε φιλικές επισκέψεις και ομαδικές ασχολίες. Στις 04.49 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη μια όψη που παράγει θετική ενέργεια και μας κάνει περισσότερο δραστήριους από ότι συνήθως. Στις 12.12 το μεσημέρι, το τρίγωνο Σελήνης – Δία μας κάνει περισσότερο φιλάνθρωπους και αισιόδοξους και αυθόρμητους. Στις 17.53 το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού ευνοεί την αγορά ηλεκτρικών συσκευών, κινητών τηλεφώνων και επίσης φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, γνωριμίες και συναντήσεις. Στις 18.07 το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι ιδανικό για να ασχοληθούν οι γυναίκες με τον καλλωπισμό τους αλλά και να «γοητεύσουν». Τέλος στις 19.00 η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας. Επίσης προσοχή στο δρόμο και τις μετακινήσεις.
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/7/2013).
Οι θετικές όψεις της Σελήνης καθώς επίσης και το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σηματοδοτούν μια ευχάριστη χρονιά τόσο για την αισθηματική σας ζωή όσο και για τα οικονομικά σας. Ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε «αέρα» και αρχίσετε να ξοδεύετε ασύστολα, γιατί ξέρετε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, αν είστε ελεύθεροι, υπάρχει περίπτωση να μετασχηματιστεί μια φιλική σχέση σε ερωτική και σύντομα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι τις 03.25 θα έχουν πολλά κοινά στοιχεία με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 03.26 θα είναι περισσότερο ανεξάρτητα και αυτόνομα και δύσκολα θα εξωτερικεύουν τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους. Στη ζωή τους θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο κάθε αλλαγή θα είναι πάντα για το καλύτερο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νατάσα Καλογρίδη, Kathryn Erbe, Eva Green.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK