6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει την πρώτη και μοναδική της όψη στις 18.48. Πρόκειται για το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου που θεωρείται εξαιρετικά θετικό για να εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας, να ασχοληθούμε με δημιουργικές δραστηριότητες ή ακόμα και να βρεθούμε φίλους και να κάνουμε ευχάριστες συζητήσεις. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 07.29 αύριο το πρωί που θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων. 
  
Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/7/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς και αισιόδοξοι. Υποθέσεις που σχετίζονται με συζητήσεις, επαφές, συμβόλαια θα έχουν μια ευνοϊκή κατάληξη και αν βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις για συνεργασίες, θα τις ολοκληρώσετε με τους πιο θετικούς όρους. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή, αφού αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ ανεξάρτητα και αυτόνομα. Θα χαρακτηρίζονται από μεγάλη ευφυΐα και είναι πολύ πιθανό να ασχοληθούν με οικονομικά επαγγέλματα τα οποία θα τους αποφέρουν πολλά χρήματα. Θα έχουν πρωτοποριακές ιδέες που θα τα βοηθήσουν να διαπρέψουν και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ζωής τους θα έχουν την βοήθεια της τύχης.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δημήτρης Ρέππας, Sylvester Stallone, George Bush, Dalai Lama.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK