7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 07.29 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και όσοι ασχολούνται με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δουλειές που απαιτούν έμπνευση και φαντασία θα τις ολοκληρώσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Στις 12.40 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα μια όψη που τονίζει ακόμα περισσότερο τις προαναφερθείσες τάσεις, μπορεί όμως να προκαλέσει και μια σύγχυση ή μια αναβλητικότητα. Στις 17.40 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που συνιστά την αποφυγή κάθε είδους υπερβολής. Τέλος, στις 22.05 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια θετική γωνία που ευνοεί κυρίως τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά θέματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/7/2013).
Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η ερχόμενη χρονιά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Τα ταξίδια, οι σπουδές ή και τυχόν νομικές υποθέσεις θα εξελιχθούν προς όφελός σας και κάποιοι από σας θα αποκτήσετε ένα πτυχίο που θα αποτελέσει την αφετηρία της επαγγελματικής σας καριέρας. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα που θα σκοπεύουν στην δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης, ενώ όσοι είστε δεσμευμένοι, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σχέση σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ συναισθηματικά και ευαίσθητα, παρόλο που δεν θα τους λείπει ο δυναμισμός και η πρωτοβουλία. Θα διαθέτουν έντονα καλλιτεχνικά ταλέντα, τα οποία θα τα βοηθήσουν να καταξιωθούν και να αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση. Στον αισθηματικό τομέα θα αγαπούν με πάθος. Θα ζήσουν μεγάλο μέρος της ζωής τους στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Ξυλούρης, Pierre Cardin, Ringo Starr.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Για κάθε καλλιτεχνική και ευαίσθητη ψυχή σαν κι εσένα Παρασκευή μου είναι η πιο ιδανική ημέρα! Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK