8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Ιχθείς από όπου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Όσοι είναι ξύπνιοι αυτή την ώρα, θα πρέπει να προσέχουν να μην «ξεφύγουν» και πουν λόγια που θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις ενώ παράλληλα χρειάζεται προσοχή και σε οικονομικά θέματα, αφού η αυτή η όψη μας παρασύρει σε σπατάλες. Στις 13.59 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο μια θετική όψη που ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις – και όχι μόνο. Επίσης δημιουργεί ισορροπία στα συναισθήματα και τις σκέψεις μας και γενικά φτιάχνει τη διάθεσή μας. Στη συνέχεια και μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 15.14 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας, γι’ αυτό αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/7/2013).
Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, αφού το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου, σας υπόσχεται επιτυχία σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Τον πιο σημαντικό ρόλο ωστόσο θα τον παίξει ένα ταξίδι που θα σας επηρεάσει και θα προκαλέσει μια σειρά αλλαγών. Μπορεί να ταξιδέψετε εσείς οι ίδιοι, ή να έρθει ένα πρόσωπο από το εξωτερικό που θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή σας. Όπως και να ΄χει οι εξελίξεις προδιαγράφονται εξαιρετικά θετικές. Πολλοί από σας επίσης θα προγραμματίσετε τον γάμο σας μέσα στην επόμενη χρονιά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολλά ταλέντα και αναμφισβήτητη ομορφιά, παρόλο που τα ίδια ίσως αισθάνονται ανασφάλεια. Γι’ αυτό θα χρειαστούν την επιβράβευση των γονιών τους και αργότερα των γύρω τους για να μπορούν να προχωρούν και να υλοποιούν τους στόχους τους. Προβλέπεται να κάνουν σημαντική καριέρα και να αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Anjelica Huston, John D. Rockefeller, Nelson Rockefeller.

5 comments

5 σχόλια:

 1. great post!
  come by and lets follow each other if you love to do:)
  miss-monaaa.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. followed you back dear via GFC:)
  Tq for following!
  miss-monaaa.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. great post dear<3
  btw maybe we can fllw each other?let me know
  jessillesilv.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Hi and wellcome. I allready signed in your blog. I'm waiting for you.
   Kisses.

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK