9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Μετά από ένα μεγάλο κενό πορείας η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού για να ξεκινήσει ένα καινούργιο ζωδιακό ταξίδι στις 15.14. Τις επόμενες δυο μέρες με την Σελήνη στον Κριό θα είμαστε περισσότερο αυθόρμητοι και δραστήριοι και θα παίρνουμε πιο εύκολα πρωτοβουλίες. Στις 21.41 η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη και το διάστημα αυτό θα υπάρχει μεγαλύτερη νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε να μην δημιουργήσουμε εντάσεις. Προσοχή χρειάζεται και στην οδήγηση. 


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/7/2013).

Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν τους επόμενους δώδεκα μήνες, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Όσοι αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα και ετοιμάζεστε να αλλάξετε πόστο, ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, θα πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε παγίδες που πιθανόν δεν έχετε υπολογίσει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στα νέα σας καθήκοντα, ωστόσο σίγουρα χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα αφού κάθε νέο ξεκίνημα συνιστά μεγαλύτερη επιφύλαξη. Προσοχή και στον αισθηματικό τομέα, γιατί υπάρχει περίπτωση χωρίς να το θέλετε να απομακρύνετε τον σύντροφό σας με την συμπεριφορά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 15.13 θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Ωστόσο πολλές φορές με την αναβλητικότητά τους ίσως χάσουν ευκαιρίες, γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει από την παιδική τους ηλικία να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να τα μάθουν να τολμούν. Αντίθετα, αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 15.14 θα είναι πολύ δραστήρια και θα ρισκάρουν ακόμα κι όταν γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες επιτυχίες είναι ελάχιστες. Και στις δυο περιπτώσεις θα καταφέρουν να πετύχουν στη ζωή τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Tom Hanks, Courtney Love.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK