ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ – ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

*Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, παρακαλώ πηγαίνετε εδώ και πατήστε like. Ευχαριστώ.Στις 17 Ιουλίου, ο Άρης έχει βαλθεί να «παίξει» με τα νεύρα μας, αφού σχηματίζοντας μια εξαιρετικά ευνοϊκή και μια απόλυτα αρνητική όψη μας επιφυλάσσει δυσάρεστα και ευχάριστα γεγονότα που εναλλάσσονται με ταχύτητα φωτός. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα συνδέεται με επαναστάσεις, βία και ανακατατάξεις, ενώ την ίδια μέρα η εμπλοκή της Σελήνης που δημιουργεί ένα ταυ-τετράγωνο, σηματοδοτεί την δυσαρέσκεια του λαού.  Σχέσεις προσωπικές ή και διεθνείς απειλούνται, ενώ μπορεί να «πέσουν» ηγεσίες και να δρομολογηθούν πολιτικές αλλαγές σε κάποιες χώρες ή ακόμα και να ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου σε κάποιες άλλες. Οι φυσικές καταστροφές – πυρκαγιές, εκρήξεις ηφαιστείων, ακραία καιρικά φαινόμενα - που συνδέονται με αυτή την όψη, μπορεί να εξασθενήσουν κάτω από τη θετική επιρροή του τριγώνου Άρη – Δία. Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια που είναι πιο ευάλωτα είναι μόνο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, καθώς όλα τα άλλα θα καταφέρουν να βρουν πιο εύκολα διεξόδους στα προβλήματά τους.


Κριός
Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει στις 17 του μήνα, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Δία και οι όψεις αυτές πρόκειται να επηρεάσουν τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις όσο και τον τομέα της καριέρας σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες αυτό το διάστημα και όπως είναι φυσικό ο σύντροφός σου δυσανασχετεί αφού περιμένει πώς και πώς να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, όσο πιεσμένος κι αν νιώθεις, τώρα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να εξοικονομήσεις ένα επιπλέον εισόδημα που σου είναι απαραίτητο. Άλλωστε το τρίγωνο Άρη - Δία θα σε βοηθήσει να βρεις ένα νέο κώδικα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και να κερδίσεις την κατανόηση και την συμπαράστασή του.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 17 του μήνα, θα δημιουργήσει μεγάλη πίεση στην καθημερινότητά σου, καθώς οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν κατακόρυφα. Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό που θα σε καταβάλλει θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι ο οργανισμός σου είναι ιδιαίτερα ευάλωτος αυτή τη στιγμή και δεν θα πρέπει να αναβάλλεις γι’ αργότερα την ξεκούρασή σου. Επειδή όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» όλη αυτή η ταλαιπωρία θα σου αφήσει ένα μεγάλο κέρδος στη τσέπη σου που σίγουρα είναι ότι καλύτερο χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης πιθανό το διάστημα αυτό να ολοκληρώσεις μια σημαντική αγοραπωλησία.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 17 του μήνα τρίγωνο με τον Άρη και αυτή η όψη πρόκειται να τονώσει κατά πολύ την αισθηματική σου ζωή. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου αυτό το διάστημα, βελτιώνεται σημαντικά και αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες σου. Ωστόσο, ο Άρης την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο και με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια κάμψη στα οικονομικά σου που θα σε αναστατώσει. Φρόντισε λοιπόν να μην ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματά σου και να μην αρνείσαι να αναλάβεις εργασίες που μπορεί να σου αποφέρουν ένα –έστω και μικρό- έξτρα εισόδημα.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 17 του μήνα, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το αποκορύφωμα μιας ήδη τεταμένης κατάστασης που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια μια σχέση στην διάλυσή της. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι αισθηματική, φιλική ή επαγγελματική, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια σχέση που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αφού δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να στενοχωριέσαι ή να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν περιθώρια αποκατάστασης – που μπορεί και να υπάρχουν με τον ανάδρομο Ερμή – αλλά να αφήσεις τα γεγονότα να εξελιχθούν όπως πρέπει. Οι αλλαγές που γίνονται αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι γίνονται για το δικό σου καλό. Εξάλλου, το τρίγωνο Άρη – Δία την ίδια μέρα σου υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Άρης σχηματίζει στις 17 του μήνα τρίγωνο με τον Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη θετική και μια αρνητική που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητά σου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο αυτές τις ημέρες είναι η συμπεριφορά σου απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεσαι, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα έχουν άσχημη κατάληξη. Πρόσεξε επίσης τις πράξεις σου γιατί εύκολα μπορείς να γίνεις βίαιος ή να προκαλέσεις ένα ατύχημα εξαιτίας της νευρικότητάς σου. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο Άρη – Δία είναι πιθανό να σε συγκρατήσει, καθώς οι φίλοι αλλά και ο σύντροφός σου, θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φτιάξουν την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο θα σου κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον, ίσως όμως χρειαστεί να αγωνιστείς για το κατακτήσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 17 του μήνα, θα σου δημιουργήσει έντονη πίεση σχετικά με τα οικονομικά σου, καθώς νοιώθεις την ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα για να διασκεδάσεις και να εκτονωθείς, τα οποία όμως δεν υπάρχουν. Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις και που απαιτούν κι αυτές κάποια έξοδα. Ευτυχώς για σένα, το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα σου φέρει βοήθεια από κει που δεν το περιμένεις. Ίσως κάποια συγγενικά πρόσωπα που θα επισκεφτείς σε ανταμείψουν μ’ ένα γενναίο φιλοδώρημα που θα υπερκαλύψει τις ανάγκες σου. Εύνοια υπάρχει και στον επαγγελματικό τομέα και αν δουλεύεις αυτό το διάστημα, ίσως σου ανακοινωθεί η προαγωγή σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Άρης που συνεχίζει την πορεία του στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 17 του μήνα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Δία. Η πρώτη όψη είναι αρκετά δύσκολη και θα εντείνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Κάποια γεγονότα ίσως αποτελέσουν την σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και βγάλουν στην επιφάνεια την επαναστατικότητά σου. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι ξαφνικό ή απρόβλεπτο, αφού κατά βάθος ήξερες πώς κάποια στιγμή τα πράγματα θα έφταναν σ’ αυτό το σημείο. Ίσως μάλιστα το να ανεξαρτητοποιηθείς και να λειτουργήσεις αυτόνομα είναι κάτι που έπρεπε να το έχεις κάνει εδώ και καιρό. Με την βοήθεια μάλιστα του τριγώνου Άρη – Δία μια νέα σχέση ή συνεργασία θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να φανταστείς.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας και ο συγκυβερνήτης σου Άρης σχηματίζουν τετράγωνο στις 17 του μήνα, και φυσικά αυτή η όψη θα σε επηρεάσει αρκετά. Ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρξουν αρνητικά γεγονότα που θα σε προβληματίσουν. Αντίθετα, μάλλον εσύ ο ίδιος βρίσκεσαι σε μια εσωτερική αναζήτηση και προσπαθείς να «διακρίνεις» τα θέλω και τις επιθυμίες σου, ώστε να αρχίσεις να σχεδιάζεις τους στόχους σου. Παρόλο που νοιώθεις έντονα την ανάγκη να «απομονωθείς» υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία πρέπει να ανταλλάξεις απόψεις, αφού θα σου προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες. Αυτή η ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια πολύ καλή οικονομική βάση πολύ σύντομα, όπως εγγυάται το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το γεγονός ότι ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 του μήνα, μπορεί να θεωρείται αρνητικό για άλλους, μάλλον όμως εσένα δεν φαίνεται να σου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Οπωσδήποτε βέβαια, θα προβληματιστείς κάπως για τα οικονομικά σου που φαίνεται να μειώνονται και να λιγοστεύουν, ωστόσο ο κυβερνήτης σου Δίας  -που σχηματίζει ταυτόχρονα τρίγωνο με τον Άρη- δεν θα σ’ αφήσει παραπονεμένο. Οι φίλοι και ο σύντροφός σου, είναι ήδη αποφασισμένοι να σου χαρίσουν όμορφες στιγμές χωρίς άγχος, προβλήματα και έννοιες. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία που θα συμβεί αυτό το διάστημα, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόλογη, ίσως όμως χρειαστεί τον χρόνο της μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 17 του μήνα, και σε καλεί για άλλη μια φορά να μείνεις προσηλωμένος στα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σου ολοένα και αυξάνονται και η καθημερινότητά σου αποκτά όλο και πιο έντονους ρυθμούς. Αποτέλεσμα; εντάσεις, νεύρα ή ακόμα και ρήξεις αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τον εαυτό σου. Το τρίγωνο Άρη – Δία μπορεί να αποδεικνύεται ωφέλιμο για την καριέρα σου, ίσως όμως εξαντλήσει τον οργανισμό σου, αν δεν φροντίσεις να πάρεις μερικές ανάσες. Εξάλλου έχεις και μια προσωπική ζωή που πρέπει να διαφυλάξεις και σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και στον σύντροφό σου.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 17 του μήνα, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να πάρεις επιτέλους αυτή την πολυπόθητη καλοκαιρινή σου άδεια και να ξεκινήσεις τις διακοπές σου, ώστε να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το τελευταίο διάστημα έχεις πραγματικά υπερβεί τα όριά σου και έχεις καταπονήσει αρκετά τον οργανισμό σου. Τώρα όμως το τρίγωνο Άρη – Δία, σου επιτρέπει να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να χαρίσεις στον εαυτό σου απολαύσεις που έχεις στερηθεί. Επιπλέον τα οικονομικά σου για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό αρχίζουν να στρώνουν και να παίρνουν μια ανοδική πορεία που σου επιτρέπει να αισιοδοξείς!

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, τα οικονομικά σου και κυρίως το κοινό ταμείο που μοιράζεσαι μαζί με άλλους, πρόκειται να σε προβληματίσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, αφού το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 17 του μήνα, σε αναγκάζει να απαρνηθείς τα σχέδιά σου, προκειμένου να καλύψεις κάποιες άλλες κοινές ανάγκες. Το γεγονός αυτό όπως είναι φυσικό μπορεί να σε «βγάζει από τα ρούχα σου» από την άλλη όμως, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με προσωπικά σου θέματα που μπορεί να ανεβάσουν το γόητρο και τη φήμη σου. Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας φροντίζει να φέρει στα πόδια σου επαγγελματικές ευκαιρίες που θα συμβάλλουν στην αύξηση των εσόδων σου ακόμα κι αν αυτά σύντομα εξανεμίζονται. Υπομονή… λίγες μέρες ακόμα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK