1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Στις 3.58 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που συνιστά να αποφεύγουμε κάθε είδους υπερβολή, τόσο στην συμπεριφορά μας όσο και στην διατροφή μας, στην κατανάλωση αλκοόλ, ή ακόμα και στην εργασία μας. Στις 23.01 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια θετική όψη που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας με αισιοδοξία και να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και στα οικεία μας πρόσωπα. Η ενασχόληση με το σπίτι και την διακόσμηση ευνοείται επίσης. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας, μέχρι αύριο στις 8.37 το πρωί που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού.


*Σήμερα στις 5.32 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου. Μπορείτε να διαβάσετε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο αυτή η διέλευση εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 1/9/2013).
Το ενδιαφέρον σας τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα στραφεί στον τομέα των σχέσεών σας. Μέσα από διάφορα γεγονότα θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντική είναι η παρουσία κάποιων ατόμων στη ζωή σας, είτε πρόκειται για φίλους σας είτε για τον σύντροφό σας, είτε για πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σας. Η αυξημένη κοινωνικότητά σας, θα σας κάνει να βγείτε από το καβούκι σας και να δημιουργήσετε μια πιο θερμή επαφή τόσο με τους ανθρώπους που συναντάτε για πρώτη φορά, όσο και με τους παλιούς σας γνώριμους. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία, θα πρέπει όμως πρώτα να αφήσετε μια για πάντα πίσω σας «φαντάσματα» του παρελθόντος.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά επικοινωνιακά και συντροφικά και από την παιδική τους κιόλας ηλικία, θα έχουν ανάγκη την παρέα των φίλων τους για να περνούν την ώρα τους πιο ευχάριστα. Αργότερα, η επιθυμία να βρουν έναν σύντροφο και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους θα είναι έντονη, γι’ αυτό υπάρχει τάση να παντρευτούν σε μικρή ηλικία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βαγγέλης Περπινιάδης, Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, Gloria Estefan.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK