10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι αργά το βράδυ στις 23.10 οπότε και μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα έχουμε την διάθεση να μετακινηθούμε περισσότερο και να κάνουμε μικρά σύντομα ταξιδάκια. Δεδομένου ότι έρχεται Σαββατοκύριακο, πολλοί θα αποφασίσουν έστω και την τελευταία στιγμή σύντομες αποδράσεις που θα τους ανανεώσουν.
*Σήμερα σχηματίζεται και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που αναφέρεται στις μηνιαίες προβλέψεις .
*Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το κάθε ζώδιο εδώ.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/8/2013).
Οι προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά, παρόλο που τα αποτελέσματα θα αργήσουν ακόμα λίγο να φανούν. Ωστόσο, υπάρχει αναγνώριση και καλή πρόθεση από τους ανώτερούς σας, οι οποίοι σκοπεύουν να σας δικαιώσουν με την πρώτη ευκαιρία. Στον αισθηματικό τομέα,  πολλοί από εσάς θα επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση φέτος. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα αποδειχθεί πολύ θετική καθώς θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σας. Εύνοια υπάρχει επίσης σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά δυναμικά και μεθοδικά. Ποτέ δεν θα ξεκινούν ένα επιχείρημα εάν δεν το έχουν μελετήσει και οργανώσει πολύ καλά. Έτσι, οι πιθανότητες αποτυχίες θα είναι αρκετά μειωμένες. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα τα βοηθήσει να αποκτήσουν μια αξιόλογη περιουσία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλέξης Σολωμός, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Ian Anderson, Antonio Banderas.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK