11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 Στις 02.57 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και βοηθά όσους εργάζονται ή συζητούν αυτή την ώρα να συγκεντρωθούν και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Οι μελέτες ευνοούνται αυτό το διάστημα. Στις 03.28 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να φέρει δυσάρεστες ειδήσεις, απάτες και ληστείες, ή να αναβιώσει προβλήματα που χρειάζονται λύσεις. Στις 15.50 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και ευνοεί τις πρωτοβουλίες και κυρίως αυτές που είναι πρωτοποριακές. Το διάστημα αυτό μπορεί να ακούσουμε θετικές ειδήσεις ή να συναντήσουμε άτομα που έχουμε να δούμε καιρό. Τέλος, στις 23.32 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, μια όψη που ευνοεί την επικοινωνία, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις και όσους ασχολούνται με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/8/2013).
Η επίτευξη των στόχων σας, θα σας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τους επόμενους μήνες, γι’ αυτό θα αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στις προσπάθειες να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή, εξελίσσεται πολύ θετικά, και αν είστε ελεύθεροι, φαίνεται ότι φέτος θα βρείτε το «δάσκαλό» σας. Ταξίδια, σπουδές και νομικά θέματα ευνοούνται.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικά και ομιλητικά και από μικρά θα επιδιώκουν να βρίσκονται με συντροφιά και να επικοινωνούν με τους γύρω τους. Οι φιλίες θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής τους και θα τα βοηθήσουν να πετύχουν πολλούς από τους στόχους τους. Εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αγγελική Δαλιάνη, Νικήτας Τσακίρογλου, Σοφία Τσιλιγιάννη, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK