12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 16.00 η Σελήνη σχηματίζει την πρώτη της όψη για σήμερα που είναι το εξάγωνο με τον Ήλιο. Μια θετική όψη που μας γεμίζει αισιοδοξία και βοηθάει να δημιουργήσουμε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. Στις 21.55 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, άλλη μια θετική όψη που μας τροφοδοτεί με ενέργεια και μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που άλλες φορές συνήθως αποφεύγουμε. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης όλες τις σχέσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/8/2013).
Τους επόμενους μήνες, θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και δυναμικοί κι έτσι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καλύτερα από άλλες φορές και να λάβετε τα εύσημα που σας αξίζουν. Οι φίλοι και οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε φέτος, θα σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Όσοι είστε ελεύθεροι, ενδέχεται να δημιουργήσετε μια σχέση με πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Όσοι διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα πάρετε την απόφαση να την επισημοποιήσετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά δυναμικά και θα αναλαμβάνουν εύκολα πρωτοβουλίες που θα έχουν στόχο την προσωπική τους πρόοδο. Θα αναπτύξουν σημαντικές φιλίες κατά την διάρκεια της ζωής τους που θα τους φανούν πολύτιμες σε πιθανές δυσκολίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα διακριθούν και θα αποκτήσουν ένα καλό «όνομα».

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλέξανδρος Τζόρβας, Κατερίνα Χέλμη, Τάσος Νούσιας, Τάσος Μαντέλης, Djibril Cissé, John Derek.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK