13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στη 00.48 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μια θετική όψη που μας βοηθάει να εδραιώσουμε ό,τι έχουμε κατακτήσει και να απολαύσουμε τα οφέλη των προσπαθειών μας. Η ίδια όψη ευνοεί τις σχέσεις –φιλικές ή αισθηματικές – ενώ παράλληλα οι γνωριμίες που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες. Αμέσως μετά η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 11.26 που θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και διαισθητικοί, και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για το σπίτι και την οικογένειά μας. Στις 15.28 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που ευνοεί τους καλλιτέχνες και τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές εργασίες. Ωστόσο δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο μπορεί να δώσει και έναν πιο ευχάριστο τόνο στις διακοπές μας. Το βράδυ στις 22.43 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, ακόμα μια θετική όψη που μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων (αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου). Η ενασχόληση με το σπίτι ευνοείται περισσότερο αυτό το διάστημα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/8/2013).
Η ερχόμενη χρονιά είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει φυσικά πρώτα να κάνετε έναν απολογισμό, να δείτε τι λειτουργεί θετικά και τι όχι, τι χρειάζεστε στη ζωή σας και από τι πρέπει να απαλλαγείτε. Η διαίσθηση και η λογική σας είναι αυξημένα και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για τη ζωή σας και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία που προδιαγράφεται πολύ θετική. Τέτοιου είδους αλλαγές δεν θα γίνουν μόνο στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στην προσωπική σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Πλούσιο εσωτερικό κόσμο θα έχουν τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Η φαντασία, η έμπνευση και η διαίσθησή τους θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένα, και είναι πιθανό να τα ωθήσει να δημιουργήσουν έργα που θα έχουν μεγάλη απήχηση στο πλατύ κοινό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Παύλος Κοντογιαννίδης, Θάνος Καλλίρης, Κώστας Χατζής, Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ, Fidel Castro, Alfred Hitchcock.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK