14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012



Στη 01.41 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια δύσκολη όψη που μπορεί να πυροδοτήσει άσχημες εξελίξεις τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Λίγο αργότερα, στις 3.25 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει πίεση, εντάσεις και επιθετικότητα. Καλό θα είναι λοιπόν σήμερα να προσέχουμε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς πέρα από τις απρόβλεπτες ρήξεις στις σχέσεις μας, είναι πιθανό να συμβούν διαφόρων ειδών ατυχήματα, πυρκαγιές, ή και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/8/2013).
Δυσκολίες προβλέπονται την ερχόμενη χρονιά, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθένος και υπομονή. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να επέμβετε σε καταστάσεις που έτσι κι αλλιώς θεωρούνται δεδομένες και να αποδεχτείτε τις όποιες αλλαγές χωρίς άγχος. Σύντομα θα διαπιστώσετε πώς ότι γίνεται, είναι για το καλό σας προκειμένου να διαμορφώσετε ένα καλύτερο μέλλον. Εξάλλου εκείνο που πρέπει να σας παρηγορεί είναι ότι θα υπάρξουν θετικές εκπλήξεις στα οικονομικά σας..

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολλά ταλέντα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο, ωστόσο θα αντιμετωπίσουν μεγάλα διλήμματα και ως επί το πλείστον θα είναι αναποφάσιστα στις επιδιώξεις τους. Οι γονείς πρέπει να τους προσφέρουν την κατάλληλη μόρφωση, και να τα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους από νωρίς ώστε να ακολουθήσουν τον δρόμο που τους ταιριάζει και να μην μετανιώσουν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μάνος Κατράκης, Φίλιππος Πλιάτσικας,  Άντζελα Δημητρίου, Μάκης Τριανταφυλόπουλος, Κώστας Καφάσης, Halle Berry, Steve Martin.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK