15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 11.14 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη μια όψη που συνιστά να είμαστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι και κυρίως να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις και να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Στις 11.21 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο άλλη μια δύσκολη όψη που δημιουργεί περιορισμούς, και φέρνει μελαγχολία. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 21.04 που θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί οπωσδήποτε θα είναι καλύτερες μέρες, αφού η αυτοπεποίθησή μας θα τονωθεί και θα απολαύσουμε στο έπακρο τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.
*Διαβάστε στις μηνιαίες προβλέψεις για την σύνοδο Άρη – Κρόνου και την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνονται σήμερα.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσουν το κάθε ζώδιο οι δύσκολες όψεις του Δεκαπενταύγουστου στην όψη της εβδομάδας.
 
 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/8/2013).
Οι δύσκολες πλανητικές όψεις που σχηματίζονται στον ετήσιο χάρτη σας, θα γίνουν αιτία να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες τους επόμενους δώδεκα μήνες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να καταθέσετε τα όπλα, αλλά να αγωνιστείτε περισσότερο και να αφήσετε κατά μέρος την καλοπέραση στην οποία έχετε μάθει. Τίποτα δεν θα σας χαριστεί, αλλά μπορείτε και να κατακτήσετε πολλά αν προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις. Εξάλλου, τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αντίθετα, πρόκειται να λάβετε και κάποιο σημαντικό όφελος που δεν περιμένετε. Εύνοια και στον αισθηματικό τομέα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά δυναμικά και θα μάθουν να αγωνίζονται για τους στόχους τους, ενώ παράλληλα – όσα γεννηθούν μέχρι τις 21.03 - θα είναι και αρκετά ευαίσθητα. Η τύχη θα είναι στο πλευρό τους και θα αποκτήσουν δόξα και χρήματα χάρη στις σημαντικές γνωριμίες αλλά φυσικά και στη δική τους τόλμη.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Μουζάκης, Κωστής Στεφανόπουλος, Πατρίτσια Περιστέρη, Μάρα Δαρμουσλή, Σπύρος Λάτσης, Νένα Βενετσάνου, Ναπολέων Βοναπάρτης, Mike Connors, Nathalie Delon, Silvie Vartan.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK