16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 06.23 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και μας βοηθάει να βγάλουμε στην επιφάνεια τα συναισθήματά μας και να εκδηλώσουμε τις σκέψεις μας. Οι γραπτές εργασίες ολοκληρώνονται καλύτερα αυτό το διάστημα, ενώ λόγω του ζωδίου στο οποίο γίνεται η σύνοδος, είναι καλή στιγμή για όσους δεν πάρει ακόμα την άδειά τους, να φτιάξουν το πρόγραμμα των διακοπών τους, ή και να οργανώσουν κάποιες μελλοντικές διακοπές. Στις 12.03 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια θετική όψη που «γεννάει» ευκαιρίες κάθε είδους, ενώ ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις και τις γνωριμίες. Απρόοπτες συναντήσεις θα έχουν θετικές εξελίξεις ενώ μπορεί να μάθουμε και ευχάριστα νέα. Τέλος, στις 20.32 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια όψη που ευνοεί τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να επισκεφτούμε συγγενικά ή φιλικά μας πρόσωπα.
*Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις ενώ μπορείτε να διαβάσετε το πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/8/2013).
Στον ετήσιο χάρτη σας φαίνεται ότι τους επόμενους μήνες, θα είστε πολύ αισιόδοξοι και θα αναζητήσετε τρόπους να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, με αποτέλεσμα να γίνετε εξαιρετικά δημοφιλείς. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι κι αυτή ενδιαφέρουσα, και όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες που θα σας βάλουν σε διλήμματα. Παρά το γεγονός ότι δεν είστε διατεθειμένοι να αφοσιωθείτε σε μια και μοναδική σχέση, ίσως θα πρέπει να το σκεφτείτε άλλη μια φορά, καθώς η δημιουργία παράλληλων σχέσεων μπορεί να σας αφήσει στο τέλος «μόνους κι έρημους». Αν πάλι θέλετε πάση θυσία να αποφύγετε την μόνιμη δέσμευση, τότε η επιλογή είναι δική σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολλά χαρίσματα αλλά ίσως είναι κάπως εγωκεντρικά. Η υπερβολική αυτοπεποίθησή τους καμιά φορά θα τα κάνει να φαίνονται κάπως υπερόπτες και ίσως αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταπολεμήσουν. Τα αγόρια μπορεί να ακολουθήσουν μια πολιτική ή στρατιωτική σταδιοδρομία, ωστόσο και τα κορίτσια θα είναι εξαιρετικά δυναμικά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αντώνης Σαμαράκης, Ειρήνη Νικολακοπούλου, Charles Bukowski, Madonna.

1 comment

1 σχόλιο:

  1. hey you got a beautiful blog dear.... love it... It would be great if you can visit my blog also....And also we can follow each other... follow me so that I can also follow you back...
    love,
    www.poetashwin.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK