17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012



Στις 15.39 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο μια όψη θετική που ευνοεί την οργάνωση και την πειθαρχία. Τα έργα μας αυτό το διάστημα είναι σοβαρά και προσεγμένα γι’ αυτό έχουν απήχηση και ανταπόκριση. Στις 18.54 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα που αναλύεται περισσότερο στην όψη της εβδομάδας. Στις 20.55 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη ακόμα μια θετική γωνία που ευνοεί κάθε δραστηριότητα και μας χαρίζει ενέργεια και δύναμη. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στις 03.33 που θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου.
*Διαβάστε επίσης για το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/8/2013).
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ημέρα των γενεθλίων σας, σας βρίσκει έτοιμους να ανοίξετε καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας. Έχοντας ήδη καταστρώσει τα επόμενα σχέδιά σας, μπορείτε να κάνετε τα άλματα που απαιτούνται για να  πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Με την υποστήριξη του Κρόνου και του Άρη μπορείτε να ξεπεράσετε πολλές δυσκολίες και να πετύχετε σημαντικές συμφωνίες. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, και όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια καθοριστική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Έντονο και δυναμικό χαρακτήρα θα έχουν τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, με μοναδικό ίσως ελάττωμα, ότι πολλές φορές θα επιδιώκουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και ίσως κάνουν τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουν. Μεγαλώνοντας θα διακριθούν σε ένα πρωτοποριακό τομέα, ενώ θα έχουν μεγάλη εύνοια και στον τομέα του γάμου.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Θεόδωρος Πάγκαλος , Σπύρος Φωκάς, Ελευθερία Βιδάκη, Robert deNiro, Sean Penn, May West,  Nelson Piquet.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK