18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012


Στις 3.33 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για την υγεία μας και την διατροφή μας και θα αναζητούμε την τελειότητα τόσο στον εαυτό μας όσο και στους γύρω μας. Στις 6.56 η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα ατόμων και καταστάσεων που μπορεί να έχουμε εξιδανικεύσει, με αποτέλεσμα να απογοητευτούμε.  Αυτήν την ώρα καλό θα είναι να προσέχουμε να μην πέσουμε θύματα απάτης ή εξαπάτησης. Στις 16.12 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μια θετική γωνία που ευνοεί τις ανθρώπινες σχέσεις και μας τροφοδοτεί με περίσσια ενέργεια. Αυτό το διάστημα μπορούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας και  να ανανεώσουμε τόσο την εμφάνισή μας  με αποτέλεσμα να φτιάξει και η διάθεσή μας. Τέλος, στις 22.05 η Σελήνη κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και ευνοεί την κοινωνικότητα και την ανάπτυξη νέων σχέσεων και συναναστροφών.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/8/2013).
Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες. Παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν κάποια διαστήματα απωλειών που θα οφείλονται περισσότερο στις δικές σας ενέργειες, θα καταφέρετε να αποζημιωθείτε και με το παραπάνω, κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις την πιο κατάλληλη στιγμή. Έτσι, όχι μόνο δεν θα ξεμείνετε από ρευστό, αλλά αν σας δοθεί η ευκαιρία είναι πιθανό να κάνετε κάποιες επενδύσεις που θα σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, αφού η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη φέτος. Αν μάλιστα σας ενδιαφέρει να αναβιώσετε μια παλιά σχέση, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευφυή και με πολύ «εμπορικό» μυαλό. Μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι γεννημένα για να γίνουν επιχειρηματίες ή οικονομολόγοι, παρόλο που θα υπάρξουν κάποια διαστήματα απωλειών – έστω και ασήμαντων. Εύνοια θα έχουν και στην προσωπική τους ζωή και θα κάνουν ένα καλό γάμο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Roman Polanski, Robert Redford, Mika.
2 comments

2 σχόλια:

 1. Molis anakalypsa to blog sou!
  Sygxarhthria, latrevw thn astrologia kai esy ta kaneis ola na fainontai pio katanohta!

  xoxo
  Froso
  Style Nirvana

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK