19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 02.26 τα ξημερώματα, μια όψη που συνιστά να αποφύγουμε τις υπερβολές κάθε είδους. Γι’ αυτό όσοι ξενυχτούν αυτή την ώρα, ας είναι προσεκτικοί στην κατανάλωση αλκοόλ κυρίως όσοι οδηγούν αλλά και στις σπατάλες. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει σε κενό πορείας μέχρι τις 7.46 το πρωί στις 20/8.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μια θετική όψη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
** Η ίδια όψη είχε διαμορφωθεί στις 25 Ιουλίου 2012 και μπορείτε να διαβάσετε  εδώ πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/8/2013).
Την ημέρα των γενεθλίων σας σχηματίζει το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μια όψη που θα σας φέρει μεγάλη εύνοια και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσετε σχεδόν καθόλου. Φυσικά, θα πρέπει να δώσετε το παρόν στα όποια γεγονότα συμβούν έστω και εν αγνοία σας και όχι απλά να μείνετε θεατές. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» έλεγαν οι παλαιότεροι και εσείς καλείστε να εκμεταλλευτείτε με τον κατάλληλο τρόπο κάθε ευκαιρία, προκειμένου να «χτίσετε» τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Εύνοια προβλέπεται και στον αισθηματικό τομέα, και πολλοί από σας φέτος θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά σοβαρά και λογικά από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Θα είναι επίσης πολύ δημιουργικά και επιμελή και θα διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις τους με μεγάλη επιτυχία. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού θα τους χαρίσει ιδιαίτερη ευφυΐα, ενώ θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν έναν φιλικό κύκλο με λαμπρά άτομα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Κακλαμανάκης, Bill Clinton, Coco Chanel.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK