2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Στις 03.16 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και μας προδιαθέτουν για ευχάριστα γεγονότα και συναντήσεις. Όσοι κάνουν διακοπές ή διασκεδάζουν αυτή την ώρα μπορεί να ζήσουν πολύ ευχάριστα γεγονότα. Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται στις 06.27 το πρωί και ευνοεί τις φιλικές σχέσεις, τις συλλογικές και ομαδικές δουλειές. Στις 06.49 το τρίγωνο Σελήνης – Δία είναι ιδανικό για συζητήσεις αλλά και για μετακινήσεις και ταξίδια που θα αποδειχθούν πολύ χαρούμενα. Στις 18.06 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Οι σχέσεις μεταξύ των δυο φύλων εξελίσσονται πολύ θετικά αυτό το διάστημα.
*Το εξάγωνο Ήλιου – Δία αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
 *Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/8/2013).
Η πανσέληνος που σχηματίζεται ανήμερα στα γενέθλιά σας, καθώς και το εξάγωνο Ήλιου – Δία αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια υπέροχη χρονιά. Μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, πολλοί στόχοι σας θα υλοποιηθούν, ενώ πολλοί από σας θα αναζητήσετε - και θα βρείτε – μια νέα πορεία στη ζωή σας που θα σας καλύψει απόλυτα. Η βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά και κάποιες θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή θα κάνουν τη φετινή χρονιά μια από τις καλύτερες της ζωής σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Μεγάλη τύχη θα έχουν τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, αφού οι θετικές όψεις του γενέθλιου ωροσκοπίου τους, θα τα βοηθήσουν να τους πάνε όλα ευνοϊκά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τέτοιου είδους ωροσκόπια «κινδυνεύουν» να σταματήσουν τις προσπάθειες, αφού εκμεταλλεύονται την εύνοια της τύχης που διαπιστώνουν ότι λειτουργεί καλύτερα. Αυτό φυσικά θα πρέπει να αποφευχθεί, καθώς είναι απαραίτητο να μάθουν να «δουλεύουν» για την επιτυχία τους. 

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δήμος Μούτσης, Τιτίκα Στασινοπούλου, Τέτα Φυσσούν, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Izabel Allende, Peter O Toole.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK