Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20 -26 Αυγούστου 2012
Ευχάριστη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σε γενικές γραμμές η ερχόμενη εβδομάδα. Την Δευτέρα το εξάγωνο Ήλιου – Άρη θα αποτελέσει μια ευχάριστη νότα και θα βοηθήσει κυρίως τα άτομα που προσπαθούν περισσότερο να πετύχουν τους στόχους τους όποιοι κι αν είναι αυτοί. Στις 22 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου από όπου μας κάνει περισσότερο λογικούς και εστιάζει το ενδιαφέρον μας στα επαγγελματικά μας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Δία είναι ιδανικό για κάθε είδους συμφωνίες, παρόλο που η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα συνιστά να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διαβάσουμε ακόμα και τα ψιλά γράμματα αν πρόκειται να υπογράψουμε κάτι. Στις 23 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού έχει μια ιδιαίτερη δυναμική αφού είναι το ζώδιο το οποίο ο Άρης κυβερνά (παραδοσιακά).  Τέλος, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 26, μας χορηγεί μια αυξημένη ενέργεια αλλά και διαίσθηση που βοηθά να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η εβδομάδα ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Άρη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που σας προδιαθέτει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και να τονώσετε την σχέση σας, απολαμβάνοντας τις τελευταίες(;) μέρες της άδειάς σας. Από τις 22 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσετε το παρόν στη δουλειά σας και μάλιστα να βάλετε τα δυνατά σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού από τις 23 ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στο Σκορπιό από όπου μπορεί να υποστηρίξει σημαντικά τα οικονομικά σας. Προσέξτε τους συναδέλφους σας και μην εμπιστεύεστε άτομα του επαγγελματικού σας χώρου κυρίως γύρω στις 24 του μήνα. Η εβδομάδα ωστόσο τελειώνει πολύ θετικά για σας με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη την Δευτέρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες που κάνετε στον οικιακό σας χώρο και να απολαύσετε την «φωλίτσα» σας παρέα με τον σύντροφό σας. Εξάλλου, από τις 22 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν χαρά. Αυτό μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, τα παιδιά σας, αλλά και ένα δημιουργικό έργο που γεμίζει τον χρόνο σας ευχάριστα. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 24 ίσως προκαλέσει κάποιες εντάσεις στη σχέση σας, αφού πρέπει να βρείτε τον τρόπο να λύσετε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας. Ωστόσο στις 26 όλα τα προβλήματά σας θα έχουν αποκατασταθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Ήλιου – Άρη που σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε νέους δίαυλους επικοινωνίας με τον σύντροφό σας και να προγραμματίσετε μια σύντομη απόδραση που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είστε ελεύθεροι, αυτό το διάστημα προβλέπεται μια γνωριμία συναρπαστική. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από τις 22 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στο σπίτι και στην οικογένεια και ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε πιο πολλές ώρες εκεί, χωρίς να αποκλείεται ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειάς σας να έχει την ανάγκη σας και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να αντεπεξέλθετε αφού η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 23, απαιτεί να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και να διεκπεραιώσετε κάποια καθήκοντα που φαίνονται επείγοντα. Στις 26 οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να βρείτε την χρυσή τομή.


KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7

Το ενδιαφέρον σας συνεχίζει να είναι στραμμένο στα οικονομικά σας, και μάλιστα ήδη από τις αρχές της εβδομάδας, καταφέρνετε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο προς όφελός σας. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από τις 22 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο άμεσο περιβάλλον σας και στους συγγενείς σας, ενώ παράλληλα σας χορηγεί με ένα ιδιαίτερο επικοινωνιακό ταλέντο που μπορεί να σας βοηθήσει να συζητήσετε και να κλείσετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες. Επιπλέον από τις 23 το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και ίσως να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, - όσοι δεν το έχετε ακόμη. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες θα δείτε την πελατεία σας να αυξάνεται κατακόρυφα αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, λίγο πριν βγει από το ζώδιό σας, σχηματίζει μια θετική γωνία με τον Άρη την Δευτέρα και σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποιες συζητήσεις ή να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Από τις 22 η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και σας βοηθάει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε γύρω στις 24/8 και να μην εμπιστεύεστε άτομα που προσπαθούν να σας «δελεάσουν» με σκοπό να σας αποσπάσουν χρήματα. Στις 23 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού από όπου θα σας δημιουργήσει κάποια οικογενειακά προβλήματα και ίσως θα ήταν καλύτερα να μην προσπαθήσετε να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.


ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η εβδομάδα ξεκινάει με την θετική όψη Ήλιου – Άρη που μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ένα έξτρα εισόδημα που θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σας. Στις 22 ο Ήλιος περνάει στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την εποχή των γενεθλίων σας. Έτσι, πολλοί από σας θα διαπιστώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείτε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Καλό θα είναι βέβαια να μην χάσετε το στόχο, καθώς θα συναντήσετε πολλές «παγίδες» στο δρόμο σας. Στις 23 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, από όπου θα σας βοηθήσει να συνδιαλέγεστε με τους γύρω σας με έναν πιο κατάλληλο τρόπο με τον οποίο θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται την Δευτέρα σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και γνωστούς που θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας, ή απλά θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Από τις 22 ο Ήλιος περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από όπου σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα – στις 24 - και ίσως το γεγονός ότι πρέπει να επιστρέψετε στα καθήκοντά σας και την πεζή πραγματικότητα, σας δημιουργήσει μια προσωρινή απογοήτευση. Ωστόσο το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 26 του μήνα, μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε κατά πολύ τις οικονομικές αποδοχές σας, αν είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην εργασία σας. Αν λοιπόν σκεφτείτε ότι τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να κατακτήσετε τη θέση που σας αξίζει, μάλλον αξίζει τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη που ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας είναι η κατάλληλη όψη για να προωθήσετε την καριέρα σας και να εξασφαλίσετε την σταθερότητα και τα οικονομικά οφέλη που θέλετε. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο από τις 22/8 μέχρι και τις 22/9 θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλές φιλοδοξίες σας. Καλό θα είναι ωστόσο να μην εκμυστηρεύεστε τις προθέσεις σας. Από τις 23, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και σας δραστηριοποιεί προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε κάποιες συγκυρίες. Εκτός από τις δικές σας προσπάθειες, σημαίνοντα πρόσωπα θα μεσολαβήσουν, ώστε να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Έτσι, οι πιθανότητες αποτυχίας είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, γεγονός που σας επιτρέπει να επαναπαυτείτε και να ασχοληθείτε με την προσωπική ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη που σχηματίζεται την Δεύτερα είναι μια όψη που μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους που σχετίζονται με το εξωτερικό. Μετά τις 22 το πέρασμα του Ήλιου από το  μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα σας «θυμίσει» ότι κάποτε πρέπει να επιστρέψετε και να πέσετε με τα «μούτρα» στη δουλειά. Θα πρέπει μάλιστα να φροντίσετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, καθώς θα έχετε αυξημένα καθήκοντα. Όσο κι αν δυσανασχετείτε γι’ αυτό, σύντομα όχι μόνο θα προσαρμοστείτε, αλλά θα ευχαριστείτε την τύχη σας, αφού θα δείτε τα οικονομικά σας να απογειώνονται. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 23, δραστηριοποιεί περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε την «απομόνωση» που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τα «θέλω» σας στο άμεσο μέλλον σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη που σχηματίζεται την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να σας αποζημιώσει οικονομικά για την επαγγελματική ευσυνειδησία που δείξατε όλο αυτό το διάστημα. Από τις 22 του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, μπορείτε να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού την ώρα που άλλοι επιστρέφουν για δουλειά, εσείς βρίσκεστε σε ονειρεμένους προορισμούς και μάλιστα χωρίς την συνηθισμένη πολυκοσμία που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Με τον Άρη στον Σκορπιό από τις 23, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και στους καλούς σας φίλους και να μοιραστείτε απολαυστικές στιγμές. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, είναι πιθανό να σας αλλάξει τη ζωή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη που σχηματίζεται την Δευτέρα είναι ιδανικό για να πάρετε το ταίρι σας και να φύγετε «σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη» εκεί που οι δυο σας θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και θα απολαύσετε τον έρωτά σας σε όλο του το μεγαλείο. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από τις 22 είναι πιθανό να σας βγάλει κάποια έξοδα που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε, αλλά έτσι κι αλλιώς είστε σε μια φάση που μάλλον δεν δίνετε σημασία σε τόσο «πεζά» πράγματα. Όπως και να ‘χει η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 23 και το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 26 θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση για τα οικονομικά σας και θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Ωστόσο, για άλλη μια φορά συνιστάται να φανείτε λογικοί και να μην αρχίσετε τις γνωστές σπατάλες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη που σχηματίζεται στις 20 του μήνα, είναι μια όψη που θα τονώσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας και κατ’ επέκταση την ψυχολογία σας. Από τις 22 η είσοδος του Ήλιου στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και τον σύντροφό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες – κυρίως αν γίνουν γύρω στις 24 – αφού είναι πολύ πιθανό να μην παρουσιάζουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 23 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 26, εγγυάται ένα ταξίδι – πιθανότατα στο εξωτερικό – που θα σας μείνει αξέχαστο.

3 comments

3 σχόλια:

 1. "Μετά τις 22 το πέρασμα του Ήλιου από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα σας «θυμίσει» ότι κάποτε πρέπει να επιστρέψετε και να πέσετε με τα «μούτρα» στη δουλειά. Θα πρέπει μάλιστα να φροντίσετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, καθώς θα έχετε αυξημένα καθήκοντα. Όσο κι αν δυσανασχετείτε γι’ αυτό, σύντομα όχι μόνο θα προσαρμοστείτε, αλλά θα ευχαριστείτε την τύχη σας, αφού θα δείτε τα οικονομικά σας να απογειώνονται." Μακάρι! Μακάρι! Μακάρι!! Και έχει άμεση σχέση με το "μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους που σχετίζονται με το εξωτερικό"!! Βλέποντας και κάνοντας!! χαχα!
  Καλό βράδυ να έχεις!!
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα όπως επιθυμείς. Και επειδή πραγματικά αυτό το διάστημα έχεις εύνοια, κυνήγα το όσο μπορείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. thanks for visiting my blog...following you now dear... hope to see you soon on my blog....
  love,
  www.poetashwin.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK