21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στη 01.53 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, μια ευνοϊκή όψη που βοηθά να εκφραστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε και να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες ή να μελετήσουμε κάτι ενδιαφέρον. Όσοι ξενυχτούν, οι γνωριμίες που θα μπορεί να συμβούν θα βασίζονται στην καλή επικοινωνία. Στις 5.42 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες ή απλά να μας κάνει περισσότερο ιδιότροπους ή τεμπέληδες, γι’ αυτό όσοι πρέπει να εργαστούν μπορεί να καταβάλουν μεγαλύτερο κόπο από ότι συνήθως. Στις 06.32 η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία όψη της ημέρας που είναι το τρίγωνο με τον Δία. Μια θετική όψη που θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και θα ευνοήσει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Οι φιλικές συγκεντρώσεις αλλά και οι επαγγελματικές συζητήσεις ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/8/2013).
Ευχάριστη αναμένεται για σας η ερχόμενη χρονιά και μπορείτε να απολαύσετε μεγάλες επιτυχίες αν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Το επικοινωνιακό ταλέντο σας θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και εύκολα θα μπορέσετε να πείσετε τα κατάλληλα άτομα να σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Η πειθώ σε συνδυασμό με την αυξημένη σας γοητεία θα σας επιτρέψει να συνάψετε και μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η δημιουργία της οικογένειας και η απόκτηση του πρώτου σας απογόνου είναι μέσα στις πιθανότητες της χρονιάς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν αναπτυγμένη ευφυΐα, η οποία θα τα βοηθήσει – μαζί με τον παράγοντα της τύχης  που θα είναι εμφανής καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους – να πετύχουν μεγάλους στόχους και να φτάσουν ψηλά. Εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική τους ζωή και θα κάνουν έναν καλό γάμο και μια καλή οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ζαννίνο, Νίκος Βέρτης, Μαριάννα Ντούβλη, Kenny Rogers.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK