22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 2.59 τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, μια όψη που είναι αρκετά περιοριστική. Έτσι το διάστημα αυτό είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και γινόμαστε περισσότερο απαισιόδοξοι. Στις 9.24 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, άλλη μια δύσκολη όψη που  μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλές δυσκολίες στην καθημερινότητά μας καθώς και στις σχέσεις μας. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο οξύθυμοι και καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην εμπλακούμε σε αντιπαλότητες. Στις 10.13 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που εξισορροπεί τα πράγματα και επαναφέρει την αρμονία. Η Σελήνη βγαίνει για λίγο σε κενό πορείας και στις 10.53 περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα που η Σελήνη βρίσκεται στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού είναι κατάλληλο για να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας, αλλά και για να ερευνήσουμε υποθέσεις στις οποίες αναζητούμε την αλήθεια. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να απαλλαγούμε από άχρηστα και περιττά πράγματα. Στις 13.57 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που ευνοεί τους καλλιτέχνες,  τα φιλανθρωπικά έργα, την μουσική, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Τέλος, στις 22.59 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές, αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας και μας βοηθάει να επιμείνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.
*Σήμερα στις 20.07 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/8/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στον επικοινωνιακό τομέα. Θα αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και θα έχετε την ευκαιρία να υπογράψετε συμβόλαια, ή να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες. Ίσως να αντιμετωπίσετε περιστασιακές οικονομικές δυσκολίες που ωστόσο θα λυθούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ανάλογα μπορεί να προκύψουν μερικές διαφωνίες με τον σύντροφό σας και στον αισθηματικό τομέα που θα αποκατασταθούν αν φροντίσετε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση. Όσοι  είστε ελεύθεροι, πρόκειται να κάνετε μια σημαντική γνωριμία που σύντομα θα αλλάξει τη ζωή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και θα ξέρουν πώς να προσελκύσουν οτιδήποτε τους ενδιαφέρει. Αυτό το ταλέντο τους θα τους φανεί πολύ χρήσιμο, όταν μεγαλώσουν καθώς θα μπορούν να συναναστραφούν με αξιόλογα άτομα αλλά και να κατακτήσουν χωρίς κόπο το άτομο που θα τους ενδιαφέρει. Ωστόσο καλό θα είναι να είναι περισσότερο επιφυλακτικά και να μην «ανοίγονται» στον πρώτο τυχόντα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σωτηρία Μπέλλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ανδρέας Βουτσινάς, Γκρέτα Λυμπεροπούλου.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK