23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 10.53 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή μια όψη που δεν ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να έχουν δυσάρεστες εκβάσεις γι’ αυτό δεν συνιστώνται αυτή την ώρα. Στις 12.34 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και αυξάνει τον ρομαντισμό. Θέματα σχέσεων αλλά και οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 24/8 στις 13.50 που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη.
*Σήμερα διαμορφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Δία που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό και η επιρροή του στο κάθε ζώδιο αναλύεται εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/8/2013).
Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν τους επόμενους δώδεκα μήνες. Η τύχη θα είναι μαζί σας σε κάθε σας βήμα και θα σας οδηγήσει στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, ώστε να κάνετε τις κατάλληλες γνωριμίες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας. Είτε αναζητάτε μια καλύτερη εργασία, είτε μια νέα συνεργασία, είτε ακόμα και μια αισθηματική σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν αρκετά άτομα και να επιλέξετε αυτό που θα σας ταιριάξει περισσότερο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και θα έχουν ταλέντο τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο. Κατά την διάρκεια της ζωής τους θα κάνουν πολλές και αξιόλογες γνωριμίες που θα τους βοηθήσουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Αναμένεται να διαπρέψουν επαγγελματικά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ελευθέριος Βενιζέλος, Μάκης Βορίδης, Τάσος Μητρόπουλος, Βίκυ Λέανδρος, Gene Kelly, Rick Springfield.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Γεια σας
    ολα καλα;
    δεν ξεχασα, 29 Αυγουστου θα κανω τη βολτα μου εδω να διαβασω την αναρτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK