24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Μετά από ένα μεγάλο κενό πορείας η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στις 13.50. Εκεί θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες και θα μας ωθήσει να ερευνήσουμε νέες περιπέτειες, να ταξιδέψουμε ή και να μελετήσουμε νέα θέματα που θα μας προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Στις 16.47 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί απλώς να μας κάνει να μελαγχολήσουμε. Την ώρα αυτή θα πρέπει να προσέχουμε γιατί υπάρχει αυξημένη τάση για εξαπατήσεις. Στις 16.53 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, όψη που μπορεί να προκαλέσει αντιθέσεις και διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα και κυρίως στις σχέσεις.
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/8/2013).
Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα συνιστά να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τους επόμενους δώδεκα μήνες. Είναι πιθανό να πέσετε θύματα απάτης και εκμετάλλευσης από επιτήδειους και να χάσετε μικρά ή και μεγαλύτερα οικονομικά ποσά. Προσοχή χρειάζεται και στον αισθηματικό τομέα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας γοητεύσει ένα άτομο που μάλλον δεν θα αξίζει το ενδιαφέρον σας. Μετά τις αρχές του Οκτώβρη θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά και θα γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, και καλό θα είναι από μικρά να βρουν ενδιαφέροντα χόμπι – κυρίως καλλιτεχνικά – μέσα από τα οποία θα εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Επιτυχία αναμένεται γενικότερα στον καλλιτεχνικό τομέα. Ωστόσο στην αισθηματική τους ζωή θα πρέπει να είναι αρκετά επιφυλακτικά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Πασχάλης, Γιάσερ Αραφάτ, Paulo Coelho, Jean Mischele Jarre.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK