25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 3.11 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια θετική όψη που προοιωνίζει εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα, για όσους φυσικά είναι ξύπνιοι αυτή την ώρα. Οι συλλογικές εργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα. Στις 13.24 η αντίθεση Σελήνης – Δία, θα μας κάνει περισσότερο νωθρούς. Η όψη αυτή ζητάει την καλοπέραση και όχι την εργασία, επομένως όσοι εργάζονται, θα έχουν δυσκολία να ολοκληρώσουν την δουλειά τους. Στις 20.43 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, μια όψη που ευνοεί τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις, τις μελέτες και τις γραφικές εργασίες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/8/2013).
Η επιθυμία για αναγνώριση στο στίβο της εργασίας σας ωθεί να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες και να αυξήσετε τις πιθανότητες της επιτυχίας. Ξεχάστε το φόβο της αποτυχίας που σας «ρίχνει» τη διάθεση κατά καιρούς και συνεχίστε με το ίδιο μεράκι. Μη σαμποτάρετε τον εαυτό σας – φοβούμενοι ότι δεν έχετε τα προσόντα να συνεχίσετε - , για να μη ξεφύγετε από το στόχο σας. Η γενέθλια χρονιά σας φέρνει επίσης σταδιακή βελτίωση σε οικογενειακές υποθέσεις που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την περιπέτεια και την δράση, αλλά παράλληλα θα αγαπούν το ίδιο και την οικογενειακή θαλπωρή που τους προσφέρει το σπίτι τους. Είναι πιθανό να ασχοληθούν με μια οικογενειακή επιχείρηση είτε συνεχίζοντας το έργο των γονέων τους, είτε δημιουργώντας τα ίδια μια επιχείρηση που θα ακολουθήσουν μελλοντικά τα δικά τους παιδιά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Βογιατζής, Γιάννης Φέρτης, Claudia Schiffer, Sean Connery.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK