26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 9.39 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και βοηθάει να ξεκινήσει η μέρα ευχάριστα. Και επειδή είναι Κυριακή, οι βόλτες, οι συναντήσεις με φίλους ή ακόμα και η παραμονή στο σπίτι, μπορεί να είναι εξαιρετικά δημιουργική. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 16.58 που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο «πειθαρχημένοι» και θα έχουμε αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης. Στις 19.51 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια θετική γωνία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές εργασίες και μας βοηθάει να δούμε μια πιο θετική ματιά τα προβλήματά μας. Στις 20.21 το εξάγωνο Σελήνης – Άρη, αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας, και μας κάνει περισσότερο δραστήριους. Τέλος στις 23.50 το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου είναι κατάλληλο τόσο για συζητήσεις όσο και για επαγγελματικές δραστηριότητες ή και οικονομικές συναλλαγές.
*Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
**Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το κάθε ζώδιο εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/8/2013).
Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σας προδιαθέτει για μια ιδιαίτερα ευχάριστη χρονιά. Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα καταφέρετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες που θα αλλάξουν την πορεία στην επαγγελματική σας καριέρα. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, θα σας επιτρέψει να πείσετε και να γοητεύσετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα. Αν είστε ελεύθεροι, μια αξιόλογη γνωριμία θα πάρει σοβαρή τροπή πολύ γρήγορα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την περιπέτεια και την δράση, αλλά παράλληλα θα αγαπούν το ίδιο και την οικογενειακή θαλπωρή που τους προσφέρει το σπίτι τους. Είναι πιθανό να ασχοληθούν με μια οικογενειακή επιχείρηση είτε συνεχίζοντας το έργο των γονέων τους, είτε δημιουργώντας τα ίδια μια επιχείρηση που θα ακολουθήσουν μελλοντικά τα δικά τους παιδιά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δάκης, Γωγώ Μαστροκώστα, Mother Teresa.
1 comment

1 σχόλιο:

 1. ░░░░░░░░▄██▄░░░░░░▄▄░░
  ░░░░░░░▐███▀░░░░░▄███▌
  ░░▄▀░░▄█▀▀░░░░░░░░▀██░
  ░█░░░██░░░░░░░░░░░░░░░
  █▌░░▐██░░▄██▌░░▄▄▄░░░▄
  ██░░▐██▄░▀█▀░░░▀██░░▐▌
  ██▄░▐███▄▄░░▄▄▄░▀▀░▄██
  ▐███▄██████▄░▀░▄█████▌
  ▐████████████▀▀██████░
  ░▐████▀██████░░█████░░
  ░░░▀▀▀░░█████▌░████▀░░
  ░░░░░░░░░▀▀███░▀▀▀░░░░
  ●Feliz Fin De Semana●
  ★MaRiBeL★‏

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK