27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 05.05 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα μια όψη που βγάζει εντάσεις και προκαλεί έριδα και ανταγωνισμό. Λίγο αργότερα στις 06.19 το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σκάνδαλα και να προκαλέσει αναστάτωση σε προσωπικές σχέσεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/8/2013).
Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Ακόμα και όσοι από σας είστε δεσμευμένοι, θα δείτε το πάθος σας να αναζωπυρώνεται και την σχέση σας να γίνεται πιο δυνατή. Ένα παιδί είναι πιθανό να σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Εξίσου θετικά, θα είναι και τα επαγγελματικά σας καθώς και τα οικονομικά σας, ενώ πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγικούς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ιδιαίτερα εφευρετικά και δημιουργικά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Από νωρίς θα εκδηλώσουν πολλά ταλέντα, τα οποία θα καλλιεργήσουν στην πορεία της ζωής τους και θα αποκτήσουν διάκριση. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική τους ζωή και θα κάνουν έναν καλό γάμο και μια καλή οικογένεια.
  
Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μάνος Βαφειάδης, Νίκος Κουρκούλης, Γκιζέλα Ντάλι, Mark Webber.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK