28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 03.02 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη μια όψη που επηρεάζει αρνητικά κυρίως το γυναικείο φύλο καθώς αυξάνει την ανασφάλειά του. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να αποφεύγονται οι διαμάχες και από τα δυο φύλα.  Στις 13.33 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια «μελαγχολική» όψη που ρίχνει την διάθεσή μας, ενώ μπορεί να προκαλέσει έντονη ανασφάλεια στον επαγγελματικό τομέα. Η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 20.38 που θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Από τις 20.38 και για τις  επόμενες δυόμισι μέρες που θα μείνει εκεί θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί, θα ασχοληθούμε με συλλογικές δραστηριότητες και θα κυνηγήσουμε με περισσότερη «όρεξη» τους στόχους μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/8/2013).
Η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, υπόσχεται να πραγματοποιήσει τις αισθηματικές σας επιθυμίες. Με την γοητεία σας μπορείτε να φέρετε οποιονδήποτε στα νερά σας και σίγουρα αν είστε ελεύθεροι θα συναντήσετε ένα άτομο που θα σας σημαδέψει. Αν έχετε ήδη σχέση θα σχεδιάσετε τον γάμο σας και την απόκτηση ενός παιδιού. Εξίσου καλά θα εξελιχθούν και τα επαγγελματικά σας, αφού θα καταφέρετε να πετύχετε πολλούς στόχους σας. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σας, γιατί είναι πιθανόν τα έξοδά σας να ξεπεράσουν κατά πολύ τα έσοδά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ιδιαίτερα εφευρετικά και δημιουργικά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Από νωρίς θα εκδηλώσουν πολλά ταλέντα, τα οποία θα καλλιεργήσουν στην πορεία της ζωής τους και θα αποκτήσουν διάκριση. Προσοχή ωστόσο, χρειάζονται τα οικονομικά τους, καθώς η σπατάλη τους μπορεί να τους δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μελίνα Ασλανίδου, Τεό Θεοδωρίδης, Emma Sams, Leo Tolstoy.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK