29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 2.37 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, γι’ αυτό αυτή την ώρα συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι βρίσκονται στο δρόμο και οδηγούν ή συζητούν καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες, εντάσεις ή ατυχήματα. Στις 10.05 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και μας κάνει περισσότερο εύστροφους και οξυδερκείς. Το διάστημα αυτό μπορεί να ακούσουμε ευχάριστα νέα ή να έχουμε απρόβλεπτες ευχάριστες συναντήσεις. Στις 21.33 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία μια εξαιρετική όψη που βοηθάει σε πολλά θέματα και μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/8/2013).

 Το ενδιαφέρον σας τους επόμενους δώδεκα μήνες, επικεντρώνεται στον επαγγελματικό τομέα, όπου η ευσυνειδησία σας και η θετική ανταπόκριση σε όσα καθήκοντα σας αναθέτουν, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόοδό σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου ένας γάμος, η απόκτηση του πρώτου σας παιδιού, ή μια σημαντική γνωριμία πρόκειται να δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας. Όσοι είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, ή σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, ίσως πρέπει να το τολμήσετε φέτος που οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν θα είναι ιδιαίτερα προικισμένα με πολλά ταλέντα αλλά και με μεγάλη τύχη. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό θα τους προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες αλλά και σημαντικές γνωριμίες που θα προωθήσουν τα σχέδιά τους. Εύνοια θα έχουν και στον αισθηματικό τομέα και θα δημιουργήσουν μια εξαιρετική οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Στέλιος Καζαντζίδης, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Δημήτρης Σγούρος, Δημήτρης Χριστόφιας, Michael Jackson.
6 comments

6 σχόλια:

 1. Καλό μεσημέρι,πολύ χρήσιμα όλα όσα έχεις πεί,θα σε επισκεφτομαι σύχνα να ενημερώνομαι,σ ευχαριστώ που πέρασες κι εσύ,θα τα λέμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Kαλησπέρα άργησα αλλά όπως υποσχέθηκα ήρθα..
  σήμερα επέστρεψα από τις διακοπές μου και εκεί που ήμουν δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ

  πολύ μου άρεσε που διάβασα αυτή την ανάρτηση που με αφορά..

  καλή συνέχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό φθινόπωρο! Καλώς όρισες, ελπίζω να τα πέρασες καλά, και από ότι είδα και στο μπλογκ σου, μάλλον καλά τα πέρασες! Χρόνια Πολλά να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!

   Διαγραφή
  2. Σ Ευχαριστώ καλή Ρένα για τις ευχές γενεθλίων
   όσο για τις διακοπές δόξα το θεό πέρασα καλά , ευχαριστώ που περνούσες από το μπλογκάκι μου
   μόλις ανάρτησα και το τελευταίο μέρος των διακοπών μου

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK