3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 06.19 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με Κρόνο και ευνοεί κάθε είδους συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ παράλληλα βοηθάει να δημιουργηθούν μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις είτε φιλικές είτε συναισθηματικές. Στις 10.24 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που ευνοεί ως επί το πλείστον τις γυναίκες να ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 16.58 που περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων. Οι επόμενες δυο μέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθούμε με διασκεδάσεις, να πάμε θέατρο ή σινεμά ή να επισκεφθούμε εκθέσεις ζωγραφικής και γενικά να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, γεγονός που ενισχύεται ακόμα περισσότερο στις 21.03 με την σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/8/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να βάλετε φρένο σε άσκοπες σπατάλες. Η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές απώλειες, αν δεν προσέξετε και δεν ελέγχετε τον εαυτό σας. Ίσως η συμβουλή ενός κατάλληλου ατόμου ή ακόμα και η εφαρμογή ενός κατάλληλου προγράμματος σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τα έξοδά σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αν σας προταθεί μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση,  μη διστάσετε να την αποδεχτείτε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και φιλικά και από μικρά θα νιώθουν όμορφα όταν περιβάλλονται από πολύ κόσμο. Ωστόσο, θα υπάρχουν και στιγμές που θα αναζητούν την απομόνωση προκειμένου να «δημιουργήσουν» κάτι που έχουν στο μυαλό τους, ή απλά να «μαζέψουν» δυνάμεις. Στη ζωή τους θα αποκτήσουν μια σταθερά ανοδική επαγγελματική πορεία αλλά και μια ζηλευτή οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δημήτρης Κοργιαλάς, Γιάννης Πρετεντέρης, Αντώνης Καλογιάννης, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Evangeline Lilly.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK