30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή, αφού η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι το τρίγωνο με τον Κρόνο έστω κι αν αυτό διαμορφώνεται στις 18.34. Η συγκεκριμένη όψη μας χαρίζει υπομονή, πειθαρχία και οργάνωση που χρειάζεται για να ολοκληρώσουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Στις 20.48 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και εντάσεις, γι’ αυτό συνιστάται να παραμένουμε ψύχραιμοι και να μην προκαλούμε με την συμπεριφορά μας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα (01.30) που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/8/2013).
Την ημέρα των γενεθλίων σας διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου που υπόσχονται μια εξαιρετικά θετική χρονιά. Έτσι τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να αναμορφώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας, να πείτε αντίο στη μοναξιά και να καλωσορίσετε τον έρωτα που θα παραμείνει για πάντα στη ζωή σας. Εύνοια υπάρχει και στον επαγγελματικό τομέα, όπου αναμένεται σημαντική πρόοδος, αλλά και στα οικονομικά σας που θα αυξηθούν σημαντικά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικά προικισμένα, ενώ δεν θα τους λείπει και η τύχη. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα θα τα βοηθήσει να κατακτήσουν τους στόχους τους χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, θα τα κάνει ιδιαίτερα συγκροτημένα και λογικά. Εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική τους ζωή, ενώ θα αποκτήσουν και τα ίδια ταλαντούχα παιδιά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αθηναϊς Νέγκα, Sebastian Leto, Cameron Diaz.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK