31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων στη 01.30 στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό, θα είμαστε περισσότερο συναισθηματικοί και θα αυξηθεί η δημιουργικότητά μας κυρίως σε εργασίες που απαιτούν καλλιτεχνικές ικανότητες. Στις 04.19 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αυξάνει την διαίσθηση και την φαντασία. Η όψη αυτή μπορεί να βοηθήσει πολλά άτομα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, ενώ ευνοεί και κάθε είδους καλλιτεχνική εργασία. Στις 10.25 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη που μας ενθαρρύνει και μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Στις 14.11 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα μια όψη που ευνοεί θέματα οικονομικά καθώς επίσης και επαγγελματικά. Τέλος στις 16.58 πραγματοποιείται η Πανσέληνος της οποίας η επιρροή στο κάθε ζώδιο αναλύεται στην  όψη της εβδομάδας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 31/8/2013).
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σε καλή όψη με τον Πλούτωνα και τον Άρη, προοιωνίζει μια θετική χρονιά. Οι σχέσεις σας, πρόκειται να αποκατασταθούν, και ακόμα και αν υπήρχαν κάποια προβλήματα, τους επόμενους μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε κάθε παρεξήγηση και να βάλετε πιο υγιείς βάσεις. Πολλοί από σας θα ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι,, θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά. Μετά τον Οκτώβριο θα ξεπεράσετε και κάποια οικονομικά προβλήματα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά επικοινωνιακά και συντροφικά και από την παιδική τους κιόλας ηλικία, θα έχουν ανάγκη την παρέα των φίλων τους για να περνούν την ώρα τους πιο ευχάριστα. Αργότερα, η επιθυμία να βρουν έναν σύντροφο και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους θα είναι έντονη, γι’ αυτό υπάρχει τάση να παντρευτούν σε μικρή ηλικία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Ξανθόπουλος,  Richard Gere, Debbie Gibson.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK