4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012


Στις 06.16 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε στόχους και όνειρα για τα οποία έχουμε καταβάλλει προσπάθειες. Η όψη αυτή επίσης είναι και ερωτική και επομένως φέρνει πιο κοντά τα ζευγάρια. Στις 12.26 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και συνιστά να αποφεύγουμε παντός είδους υπερβολές. Όσοι οδηγούν θα πρέπει να προσέχουν τις παραβάσεις, ενώ καλό θα είναι να αποφεύγουμε εντάσεις και εκνευρισμούς καθώς και περιττές σπατάλες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/8/2013).
Η χρονιά που ξεκινά την ημέρα των γενεθλίων σας, θα είναι σε γενικές γραμμές καλή και ευχάριστη, ωστόσο καλό θα είναι να προσέξετε τα οικονομικά σας και να μην παρασύρεστε από περιττές σπατάλες, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα, ειδικά αν έχετε οφειλές προς τρίτους. Άλλο ένα που πρέπει να προσέξετε είναι το φιλικό σας περιβάλλον μέσα στο οποίο υπάρχουν κάποια άτομα που προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε όσους σας βάζουν λόγια είτε για τον σύντροφό σας, είτε για θέματα καθαρά προσωπικά σας. Ίσως είναι καλύτερα να εμπιστευτείτε περισσότερο την δική σας κρίση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα ανήκουν κι αυτά στη κατηγορία των «ηγετών» αφού σαν γνήσια λιονταράκια θα πρέπει να προπορεύονται σε ό,τι κάνουν. Η πίστη στην εαυτό τους, η τύχη και η δουλειά τους, θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν στη ζωή τους, αλλά ίσως κατά διαστήματα θα πρέπει να προσέχουν τις παρέες τους που ίσως ζηλεύουν με την επιτυχία τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δάνης Κατρανίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Ζωγράφος,  Μπέτυ Αρβανίτη,  Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Barack Obama, Lious Armstrong.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK