5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 20.56, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες, παρεξηγήσεις ή ακόμα να μας οδηγήσει σε οικονομικές σπατάλες, ή διατροφικές ατασθαλίες. Στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 23.59 που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Για τις επόμενες δυο μέρες που θα μείνει εκεί θα είμαστε περισσότερο δυναμικοί και ενθουσιώδεις και θα μπορούμε να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε δύσκολες δραστηριότητες. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/8/2013).
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες, και ίσως αναζητήσετε τρόπους προκειμένου να τα εξυγιάνετε. Ίσως κάποιες περικοπές σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας ή να επενδύσετε σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Η σχέση σας με τους φίλους σας επίσης θα πρέπει να «διερευνηθεί» και ίσως είναι απαραίτητο να αποκοπείτε από κάποια άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Εύνοια στον αισθηματικό τομέα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά ευαίσθητα και ίσως και κάπως εσωστρεφή, παρόλο που με λίγη ενθάρρυνση θα μπορούν να αποκαλύψουν ακόμα και τις πιο κρυφές τους σκέψεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μάθουν να ξεχωρίζουν τα άτομα που μπορούν να εμπιστεύονται. Επίσης ίσως υπάρχει τάση να ασχοληθούν με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γεγονός που θα επηρεάσει την απόδοσή τους. Ίσως θα πρέπει να αφοσιωθούν σ’ αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει ώστε να επιτύχουν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ρία Κούρτη, Μάριος Αθανασίου, Στράτος Τζώρτζογλου, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Marine Le Pen.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK