Προβλέψεις για την εβδομάδα από 6 -12 Αυγούστου 2012Μετά την πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους, επιτέλους στις 7 Αυγούστου περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6/9. Στο ζώδιο αυτό η Αφροδίτη έχει έξαρση, γεγονός που την κάνει να βγάζει στην επιφάνεια όλο το ρομαντισμό που κρύβει ο καθένας μέσα του. Στις 10 του μήνα μάλιστα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα – που θεωρείται η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης – και που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο της κυβέρνησής του στο οποίο λειτουργεί εξίσου θετικά. Επομένως, το τρίγωνο που θα σχηματίσουν αυτοί οι δυο πλανήτες θεωρείται εξαιρετικά δυναμικό, αφού θα απογειώσει τα συναισθήματα. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της γης και του νερού (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες). Ωστόσο και τα υπόλοιπα έξι ζώδια ευνοούνται, δεδομένου ότι ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 8/8.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 7/8 θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και το οικιακό σας περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν. Αν σας απασχολεί η αγοραπωλησία ενός περιουσιακού στοιχείου, μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι ίσως αποφασίσετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, μέχρι τις 6/9 που η Αφροδίτη θα παραμείνει σ' αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στις 7/8 μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6/9. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να συναντήσετε συγγενικά σας πρόσωπα με τα οποία έχετε απομακρυνθεί αλλά και να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 7/8. Μέχρι και τις 6/9 που θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Επιπλέον με την ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 8/8, θα δείτε πολλές υποθέσεις σας που φαίνονται στάσιμες να εξελίσσονται.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Καιρός να ανανεωθείτε και να βελτιώσετε την διάθεσή σας, αφού η Αφροδίτη περνάει στο δικό σας ζώδιο στις 7/8, στο οποίο και θα παραμείνε μέχρι τις 6/9. Το διάστημα αυτό θα βρεθούν τα κατάλληλα που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας, και θα σας ανοίξουν νές επαγγελματικές προοπτκές. Επιπλέον, το τριγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 10/8 θα σας δώσει την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό τομέα, και σας ωθεί να κάνετε κάποιες καινούργιες επαγγελματικές κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν την πρόοδο και την επιτυχία που ονειρεύεστε. Κάποιοι από σας μάλιστα, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 7/8 μέχρι και τις 6/9, πολλά προβλήματά σας αρχίζουν να λύνονται, και επιτέλους έχετε και σεις την ευκαιρια να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις διακοπές σας, αλλά και να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους που σας έχουν λείψει. Αν είστε ελεύθεροι μάλιστα, μια νέα γνωριμία μέσα απο το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχέση που θα σας σημαδέψει.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σας από τις 7/8 μέχρι τις 6/9 σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Ακόμα και μέσα σαυτή την θερινή περίοδο θα πρέπει να έχετε το νου σας, καθώς θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες ανάπτυξης που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Εξάλλου, ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 8/8 σας επιτρέπει να προχωρήσετε στα σχέδιά σας χωρίς τον κίνδυνο της αποτυχίας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα καταφέρετε να επιβάλλετε τα «θέλω» σας και να εξασφαλίσετε τα καλύτερα για την μελλοντική πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 7/8 η Αφροδίτη περνά επιτέλους στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6/9. Το διάστημα αυτό θα βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας, ενώ παράλληλα θα καλλιεργήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Αν πάλι σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή αφού ο Ερμής γυρίζοντας σε ορθή πορεία από τις 8/8, παύει να βάζει εμπόδια στο δρόμο σας, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου εγγυάται τις πιο ονειρικές διακοπές της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12
Μετά την πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεών σας, επιτέλους στις 7/8 περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 6/9. Αυτή η διέλευση θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οφειλές και χρέη προς τρίτους, ενώ παράλληλα, θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική ζωή σας και το σύντροφό σας. Απαλλαγμένοι μάλιστα από πολλά προβλήματα, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι, να αναζωπυρώσετε το πάθος σας αλλά και να συζητήσετε για την επισημοποίηση του δεσμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας έρχονται στο προσκήνιο από τις 7/8 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Μέχρι και τις 6/9 που θα μείνει εκεί, η αναζήτηση της αρμονίας θα αποτελέσει την βασική επιδίωξή σας και οι προσπάθειές σας θα στραφούν στην επίλυση των προβλημάτων σας. Πολλοί από σας θα αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή και ίσως «πειραματιστείτε» συγκατοικώντας για λίγο με τον σύντροφό σας, με την ευκαιρία των καλοκαιρινών διακοπών. Όσοι από σας είστε ελεύθεροι, μια ιδιαίτερη γνωριμία θα ξυπνήσει τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 7/8 μέχρι τις 6/9 σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Όσοι μάλιστα είστε άνεργοι, θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα εργασία που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Η ορθή πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 8/8 θα σημάνει το τέλος των προβλημάτων με το σύντροφό σας, αφού θα καταφέρετε να βρείτε ένα νέο κώδικα επικοινωνίας που θα αποτρέπει κάθε πιθανή ρήξη. Αν είστε ελεύθεροι, ένας ερωτικός υπαινιγμός στο επαγγελματικό περιβάλλον σας θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Στις 7/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, εγκαινιάζοντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι τις 6/9. Το διάστημα αυτό μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία σας, να προγραμματίσετε τις διακοπές σας αλλά και να βγάλετε στην επιφάνεια τα δημιουργικά ταλέντα σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με την Αφροδίτη στις 10/8 υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σας, ή -αν είστε ελεύθεροι- να σας φέρει ένα νέο έρωτα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα!
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK