6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Στις 03.11 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, μια όψη που μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και να σκεφτούμε πιο σωστά και επομένως να πάρουμε σωστές αποφάσεις ή να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τα σχέδιά μας. Στις 13.04 η Σεληνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα μια όψη προκλητική που διεγείρει τα συναισθήματά μας και μας κάνει περισσότερο οξύθυμους και βίαιους, γι' αυτό αυτές τις ώρες συνιστάται να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε τσακωμούς. Στις 15.50 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό άλλη μια δύσκολη όψη που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια σκάνδαλα και μυστικά, ή να δημιουργήσει ατυχήματα και επιθετική συμπεριφορά. Στις 22.28 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία – μια θετική επιτέλους όψη – που μας γεμίζει αισιοδοξία και μας κάνει να βλέπουμε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Οι σχέσεις κάθε είδους καθώς και οι διασκεδάσεις, ευνοούνται καθώς η επικοινωνία αυτή την ώρα είναι πιο καλή.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/8/2013).
Πλούσια σε γεγονότα η ερχόμενη χρονιά, καθώς κι εσείς οι ίδιοι είστε αποφασισμένοι να εργστέιτε περισσότερο για την πρόοδό σας, αλλά και οι παράγοντες που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε περισσότερο με την βελτίωση της ζωής σας. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι οι αντιπαραθέσεις, που μπορεί να εξελιχθούν πιο άσχημα από όσο πιστεύετε και να πληγώσουν ανεπανόρθωτα κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο όταν οδηγείτε ή ταξιδεύετε καθώς υπάρχουν τάσεις ατυχημάτων ή παραβάσεων.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά “προχωρημένα” για την εποχή τους, και τα όνειρά τους δεν θα περιορίζονται σε στενά πλαίσια. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να πετύχουν μια λαμπρή καριέρα, αλλά να επεκτείνουν την φήμη τους ακόμα και στο εξωτερικό. Προβλέπεται επίσης να δημιουργήσουν φιλίες με σημαίνοντα πρόσωπα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Στέφανος Ληναίος, Γιώργος Γιαννιάς, Lucille Ball, Alexander Fleming, Robert Mitchum.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK