7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Στις 04.46 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, μια θετική όψη που ευνοεί τόσο τις προσωπικές προσπάθειες όσο και τις σχέσεις. Στις 14.28 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση τον Άρη, μια όψη που συνιστά προσοχή καθώς μπορεί να μας κάνει οξύθυμους και να προκαλέσει  διαφωνίες. Στις 23.04 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μια όψη που επίσης συνιστά προσοχή καθώς δημιουργεί και αυτή διαφωνίες, λύπη και περιορισμό.
*Αύριο επίσης η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η νέα θέση της Αφροδίτης το κάθε ζώδιο εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/8/2013).
Η φετινή χρονιά χρειάζεται αρκετές προσπάθειες από μέρους προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να κινηθείτε σε «παράνομα» πλαίσια καθώς υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα. Είναι καλύτερα να επιμείνετε χρησιμοποιώντας την προσωπική σας αξία και τα αποτελέσματα μπορεί να αργήσουν λίγο αλλά σίγουρα θα έρθουν. Προσοχή στις σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον καθώς επίσης και στις βίαιες αντιδράσεις σας που μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχήματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά δυναμικά και γενναία. Θα κυνηγούν τους στόχους και τα όνειρά τους με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στην κορυφή. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγουν επιθετικές συμπεριφορές και να προσπαθήσουν να μην βλέπουν «αφ’ υψηλού» τους γύρω τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Εριέττα Κούρκουλου, Βασίλης Σπανούλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Θεόδωρος Πάγκαλος, Αντώνης Βαρδής, Charlize Theron.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK