8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Το πρωί – στις 08.40 - ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε καθυστερήσεις και αναβολές. Στις 10.27 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, από όπου για τις επόμενες δυο μέρες ευνοεί την έναρξη νέων δραστηριοτήτων που μπορούν να μας φέρουν περισσότερα κέρδη. Στις 11.53 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις, τις συζητήσεις μεταξύ γυναικών καθώς επίσης και τα ψώνια που μπορεί να αποδειχθούν πολύ καλόγουστα. Στις 12.19 το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή συνιστά προσοχή στις συζητήσεις ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προσοχή επίσης και στις μετακινήσεις. Στις 13.49 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μια θετική όψη που ευνοεί τους καλλιτέχνες και τις καλλιτεχνικές εργασίες καθώς αυξάνει την έμπνευση και την δημιουργικότητα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/8/2013).
Η καριέρα σας είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες. Φαίνεται μάλιστα πως είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα για να πετύχετε και το πείσμα σε συνδυασμό με την προσπάθειά σας θα σας δικαιώσουν. Ακόμα και αν οι αποδοχές σας δεν αυξηθούν όσο γρήγορα περιμένετε, καλό θα είναι να μην το βάλετε κάτω, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Εύνοια θα υπάρξει από πρόσωπα του συγγενικού σας περιβάλλοντος καθώς και από κοινά περιουσιακά στοιχεία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ οργανωμένα και πρακτικά και θα αγαπούν τα όμορφα και πολυτελή πράγματα της ζωής. Έτσι, από μικρά θα αρχίσουν να «σκέφτονται» το μέλλον τους και θα προετοιμάζουν τα βήματα της επιτυχίας τους. Μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν δόξα και χρήματα, αλλά καλό θα είναι να μάθουν να μην βάζουν το χρήμα πάνω από όλα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Πάρης Κασιδόκωστας, Αλέξης Μινωτής, Ρίκα Διαλυνά, Emiliano Zapata, Esther Williams, Dustin Hoffman.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK