9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει την πρώτη της όψη στη 01.12 και είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Μια αρκετά δυναμική και θετική όψη που ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές και γενικότερα τα οικονομικά θέματα αλλά και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Η επόμενη όψη της Σελήνης σχηματίζεται στις 21.54 είναι το τετράγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Την ώρα αυτή θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο ακόμα και στις μετακινήσεις μας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο (10/8) στις 23.10. Έτσι αυτό το διάστημα δεν συνιστάται να ξεκινήσουμε νέα σχέδια.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/8/2013).
Σημαντικοί προβλέπονται οι επόμενοι δώδεκα μήνες, κυρίως όσον αφορά στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα αποδώσουν καρπούς και η πρόοδός σας είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Οι αποδοχές μπορεί να μην αυξηθούν κατακόρυφα, θα σας επιτρέψουν όμως να ζείτε άνετα και να μην στερείστε τίποτα. Ίσως κάποιοι από σας σκεφτείτε μια επένδυση που θα σας αποφέρει ένα νέο εισόδημα. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα υπάρξουν αλλαγές, αν όμως είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ οργανωμένα και πρακτικά και θα αγαπούν τα όμορφα και πολυτελή πράγματα της ζωής. Έτσι, από μικρά θα αρχίσουν να «σκέφτονται» το μέλλον τους και θα προετοιμάζουν τα βήματα της επιτυχίας τους. Μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν δόξα και χρήματα, αλλά καλό θα είναι να μάθουν να μην βάζουν το χρήμα πάνω από όλα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σμαράγδα Καρύδη, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Otto Rehhagel, Melanie Griffith, Whitney Houston, Michael Kors.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK