ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Μετά από σχεδόν πέντε (!) μήνες παραμονής στο ζώδιο των Διδύμων, η Αφροδίτη επιτέλους στις 7 Αυγούστου, περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί πολύ θετικά – αφού έχει έξαρση – κι έτσι θα εγκαινιάσει μια ευνοϊκή περίοδο γεμάτη αγάπη και ρομαντισμό. Οι σχέσεις αλλά και η ενασχόληση με την οικογένεια ή και την πατρίδα – που υπάγονται στο ζώδιο του Καρκίνου – θα μας απασχολήσουν περισσότερο και πολλοί από μας θα ευαισθητοποιηθούν και θα βγάλουν στην επιφάνεια όλο τον συναισθηματισμό τους. Δεδομένου ότι αυτή η θέση θεωρείται καλή για την Αφροδίτη, όλα τα ζώδια θα ωφεληθούν σε κάποιο τομέα της ζωής τους. Ωστόσο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ίσως έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαμογελούν. 

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 6/9 που θα παραμείνει εκεί, η ενασχόληση με το σπίτι και τα μέλη της οικογένειάς σου, θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Θα φροντίσεις να ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες απαραίτητες βελτιώσεις, ενώ παράλληλα θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που υποβόσκουν και να βοηθήσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα αρμονικό και ισορροπημένο περιβάλλον. Αν διατηρείς μια μακρόχρονη σχέση, ίσως αποφασίσεις ότι είναι καιρός να την γνωρίσεις στην οικογένειά σου και να προχωρήσεις στην επισημοποίησή της. Τέλος, δεν αποκλείεται να επιτευχθεί μια σημαντική αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας αυτό το διάστημα.

 Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου, η Αφροδίτη, περνάει από τις 7/8 στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 6/9 που θα μείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πολλούς φίλους και γνωστούς που έχεις απομακρυνθεί εξαιτίας του φορτωμένου σου προγράμματος, ενώ παράλληλα θα κάνεις και νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν ιδανικές για παρέα. Το ίδιο διάστημα το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να προσεγγίσεις άτομα με τα οποία θα βρεις πολλά κοινά στοιχεία. Αν είσαι υποχρεωμένος να εργαστείς αυτό το διάστημα, σίγουρα θα είσαι πολύ περισσότερο αποδοτικός, γεγονός που μπορεί να σε προωθήσει σε μια ανώτερη θέση. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένα ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σίγουρα δεν σου έκανε κακό, ωστόσο το γεγονός ότι θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σου από τις 7/8 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Επιτέλους, θα δεις τις αποδοχές σου να αυξάνονται σημαντικά, και να αρχίσεις να λαμβάνεις έσοδα που για κάποιο λόγο είχαν καθυστερήσει. Έτσι, όπως είναι φυσικό θα μπορέσεις να χαρίσεις και στον εαυτό σου κάποιες πολυτέλειες που έχεις στερηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρεις να συγκεντρώσεις ένα σημαντικό ποσό που σου χρειάζεται για να προγραμματίσεις τις ιδανικές διακοπές για σένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μέχρι τις 6/9 θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει, φρόντισε όμως να μην φανείς πολύ κτητικός από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, μετά από ένα μεγάλο διάστημα «παρασκηνιακής» δραστηριότητας, ήρθε η ώρα να περάσεις δυναμικά στη δράση και να κυνηγήσεις όλες τις φιλοδοξίες σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 7/8 εγκαινιάζει μια περίοδο εξαιρετικά θετική που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6/9. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να προχωρήσεις θέματα που φαίνονταν να έχουν «κολλήσει» και να διαπραγματευτείς με νέους όρους που σαφώς θα εξυπηρετούν περισσότερο τα δικά σου συμφέροντα. Επιπλέον, μπορείς να επαναφέρεις την αρμονία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί με φιλικά σου πρόσωπα. Το σημαντικό είναι να αναπτύξεις πρωτοβουλίες προς όποια κατεύθυνση νιώθεις ότι χρειάζεται αλλαγές και σίγουρα τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν κι εσένα τον ίδιο.

Λέων
Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στις 7 Αυγούστου στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και σε καλεί να κάνεις μια εσωτερική ενδοσκόπηση και να αξιολογήσεις κάποιες πρόσφατες γνωριμίες που σε έχουν βάλει σε διλήμματα. Ίσως η ανάγκη σου να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση, σε κάνει να «παραβλέπεις» κάποια σημαντικά πράγματα, με αποτέλεσμα να καταλήξεις σε μια λανθασμένη επιλογή. Φρόντισε λοιπόν τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά κάποιων «πιθανών» μελλοντικών εραστών ώστε να βγεις περισσότερο ωφελημένος. Αν διατηρείς ήδη μια σταθερή σχέση, θα πρέπει να βρεις τρόπο να βελτιώσεις την επικοινωνία σου ή και να απελευθερώσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, επιτέλους μετά από μια μεγάλη περίοδο επαγγελματικών ευθυνών, μπορείς να απολαύσεις την πρόοδό σου, να χαρείς την παρέα των φίλων σου και φυσικά να ξοδέψεις τα χρήματα – που με τόσο κόπο κέρδισες – για να χαρείς όσο περισσότερο μπορείς το καλοκαίρι, την άδειά σου και τον σύντροφό σου, ο οποίος ανυπομονεί να βρεθείτε οι δυο σας μακριά από κάθε σκοτούρα. Αν είσαι ελεύθερος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί θα υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, χωρίς να αποκλείεται μέσα σ’ αυτά να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του κι ένα φιλικό σου πρόσωπο. Όπως και να ‘χει η τύχη – μαζί φυσικά με την λογική σου – θα σου υποδείξει ποιο άτομο αξίζει την αγάπη σου, ώστε να απολαύσεις πραγματικά μοναδικές στιγμές.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 7/8 στον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6/9. Το διάστημα αυτό – παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού – είναι απαραίτητο να μην εγκαταλείψεις τις επαγγελματικές προσπάθειες, καθώς είναι η κατάλληλη εποχή για να λάμψεις και να λάβεις την αναγνώριση που σου αξίζει. Και φυσικά εκτός από την προώθησή σου σε μια ανώτερη θέση, υπάρχει και μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, η νέα θέση της Αφροδίτης, είναι πιθανό να σου «αποκαλύψει» ένα ερωτικό ενδιαφέρον που υποβόσκει στο χώρο της δουλειάς σου. Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι, μπορείς να προχωρήσεις άφοβα.

Σκορπιός
Στις 7/8 η Αφροδίτη περνάει στον πιο ευνοϊκό οίκο του ωροσκοπίου σου φίλε Σκορπιέ, και εγκαινιάζει μια περίοδο απόλυτης ικανοποίησης και ευτυχίας που θα διαρκέσει μέχρι τις 6/9. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις – ίσως και στο εξωτερικό – ή ακόμα και να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν ανήκεις στη νέα γενιά των Σκορπιών που ξεκινούν τώρα τις σπουδές τους, το νέο κεφάλαιο που ανοίγεις στη ζωή σου, θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρον για σένα. Τέλος, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια γνωριμία θα αναπτερώσει το ηθικό σου, και θα αποδειχθεί πολύ πιο σοβαρή από όσο πιστεύεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, για πολλούς μήνες, η Αφροδίτη βρισκόταν στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σου δημιουργούσε αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σου. Στις 7/8 περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, από όπου θα στρέψει το ενδιαφέρον στα οικονομικά σου και θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χρέη και υποχρεώσεις που σου έχουν γίνει βραχνάς. Αν πάλι δεν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, ίσως ξεκινήσεις μια νέα σημαντική επένδυση που θα σου αποφέρει πολλά έσοδα στο μέλλον. Ωστόσο και η ερωτική σου ζωή δεν θα μείνει παραπονεμένη. Αν διατηρείς μια σχέση, το πάθος για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί και ίσως κάποια γεγονότα γίνουν αιτία να επιδείξεις μια αδικαιολόγητη ζήλια. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε τα ερωτικά πάθη που μπορούν να φουντώσουν και να βγουν εκτός ελέγχου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη περνάει στον τομέα των σχέσεών σου από τις 7/8 και μέχρι τις 6/9 που θα μείνει εκεί, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, τον οποίο μάλλον έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Οι υπερβολικές σου υποχρεώσεις αρχίζουν να μειώνονται και πλέον μπορείς να του δείξεις – με λόγια και με πράξεις – τα συναισθήματά σου. Και μιας και ενδείκνυται και η εποχή, δεν ήταν άσχημο να οργανώσεις ένα ταξίδι για τους δυο σας, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, τότε θα πρέπει να αποδεχτείς προσκλήσεις για  διασκεδάσεις  – ακόμα και από τους συναδέλφους σου – καθώς σου επιφυλάσσουν γνωριμίες με εξαιρετικές προοπτικές.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και δίνει μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητά σου, που μπορεί να γίνει ξεχωριστή ακόμα και αν συνεχίζεις να πηγαίνεις στην δουλειά σου. Μέχρι τις 6/9 το κλίμα μέσα στη δουλειά σου, για κάποιο λόγο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ίσως εξαιτίας κάποιου ερωτικού ενδιαφέροντος που υποβόσκει εκεί. Αν βέβαια έχεις ήδη μια σχέση, τότε θα καταφέρεις να διαμορφώσεις το πρόγραμμά σου έτσι που ο σύντροφός σου να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, γεγονός που θα βελτιώσει πολύ την σχέση σας. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία, αυτό το διάστημα θα βρεις μια δουλειά που σου ταιριάζει απόλυτα.

Ιχθείς
Η είσοδος της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι ένα εξαιρετικά θετικό γεγονός για σένα, φίλε Ιχθύ. Μετά από τις ταλαιπωρίες, τα τρεχάματα, και ίσως το εξοντωτικό ωράριο της εργασίας σου, αρχίζεις επιτέλους να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τις διακοπές, τον έρωτα και τη χαρά. Δεν αποκλείεται φυσικά να ασχοληθείς και με ένα δημιουργικό έργο, με τα παιδιά σου ή με οτιδήποτε άλλο αποτελεί για σένα πηγή χαράς. Μέχρι τις 6/9 μπορείς να απολαύσεις αυτά που θέλεις και φυσικά τον σύντροφό σου. Το διάστημα αυτό μάλιστα θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει εύνοια σύλληψης, οπότε αν επιθυμείς να αποκτήσεις παιδί, είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία αυτό το διάστημα, έχει εξαιρετικές προδιαγραφές.


1 comment

1 σχόλιο:

  1. "Και ίσως κάποια γεγονότα γίνουν αιτία να επιδείξεις μια αδικαιολόγητη ζήλια". Ωχ αμάν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK