1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


Στις 14.36 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή μια όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Την ώρα αυτή καλό είναι να αποφύγουμε εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε οριστικές ρήξεις σχέσεων. Στις 23.06 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη μια θετική όψη που ευνοεί κυρίως το γυναικείο φύλο και τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Αυτό το διάστημα μπορούμε να κάνουμε κούρες ομορφιάς ή να δεχτούμε φίλους και να μοιραστούμε ευχάριστες στιγμές.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 1/10/2013).
Οι σχέσεις σας είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες και θα πρέπει να καταναλώσετε τις προσπάθειές σας, προκειμένου να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να λύσετε παρεξηγήσεις που δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλετε αρκετές προσπάθειες, στο τέλος όμως θα καταφέρετε να αποκτήσετε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης που θα αντέξουν στον χρόνο. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν αρχικά κάποια προβλήματα, μετά τον Απρίλιο όμως αναμένεται πρόοδος.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά ανεξάρτητα και αυτάρκη και πολλές φορές η συμπεριφορά τους και η ανάγκη τους να κλείνονται στον εαυτό τους, μπορεί να προβληματίζει τους γονείς τους. Ωστόσο, πρόκειται απλά για μια ανάγκη που τους βοηθάει να συγκεντρωθούν στους στόχους τους και να αποδώσουν καλύτερα. Στη ζωή τους θα προοδεύσουν χάρη στις προσπάθειές τους, παρόλο που άτομα του γυναικείου φύλου με χαρακτηριστικά του Λέοντα θα τους προσφέρουν επίσης πολύτιμη βοήθεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Στέλιος Μάινας, Ελπίδα, Μαρία Σολωμού, Πέτρος Φυσσούν Μαρία Φωκά, Νάντια Μπουλέ, Julie Andrews, Jean-Jacques Annaud.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK