10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 9.38 και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 10.17. Οι όψεις αυτές σχηματίζουν ένα ταυ-τετράγωνο, μια διαμόρφωση που θεωρείται αρκετά αρνητική. Έτσι η εβδομάδα ξεκινάει κάπως δύσκολα, αφού η επιστροφή στα επαγγελματικά καθήκοντα μαζί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα φέρουν στο προσκήνιο, καθήκοντα και υποχρεώσεις στις οποίες με δυσκολία θα αντεπεξέλθουμε. Έτσι, θα υπάρχει διάχυτη νευρικότητα, χωρίς εμφανείς λόγους, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν  και γεγονότα, ανακοινώσεις, ειδήσεις, ατυχήματα που θα μας ανησυχήσουν. Στις 19.05 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, μια θετική όψη που μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουμε την κάθε πρόκληση.
*Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που διαμορφώνεται σήμερα, αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/9/2013).
Δυσκολίες αναμένονται τους επόμενους δώδεκα μήνες, κυρίως αν αφήνετε άλλα άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας. Ίσως είναι καιρός να απεξαρτηθείτε από το περιβάλλον σας και να αρχίσετε να βασίζεστε στις δυνάμεις σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις κρέμονται σ’ ένα τεντωμένο σκοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. Θα πρέπει λοιπόν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε προκειμένου να την σώσετε, αν φυσικά θέλετε. Ανάλογη στάση πρέπει να δείξετε και σε οφειλές προς τρίτους.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά εύστροφα και θα έχουν μια έμφυτη περιέργεια να μάθουν το κάθε τι. Από την παιδική τους ηλικία οι γνώσεις τους θα είναι πιο «προχωρημένες» από άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Θα έχουν ωστόσο έντονη νευρικότητα, που ίσως τα κάνει επιθετικά προς τα άλλα παιδιά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελεγχθεί.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Μπέζος, Ανέστης Μαντάς, Κιμ Κίλιαν, Guy Ritchie, Ian Fleming, Karl Lagerfeld.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK