11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Στις 8.54 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο. Πρόκειται για μια θετική όψη που βοηθά να επιτευχθεί αρμονία στις ανθρώπινες σχέσεις και ειδικότερα στην οικογένεια. Στις 20.22 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, μια όψη που ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, την γνώση. Επομένως η μέρα που ανοίγουν φέτος τα σχολεία, θεωρείται θετική για την εκπαίδευση και για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών που θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά το σχολείο. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/9/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, είναι εξαιρετικά θετικοί τόσο για τις φιλικές σχέσεις σας όσο και για την βοήθεια που θα λάβετε από σημαντικά πρόσωπα στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις σας. Φέτος είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγείτε, να κοινωνικοποιηθείτε και να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να πετύχετε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε στο μυαλό σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα εξελιχθεί πολύ θετικά. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία – κυρίως αν θέλετε κάτι τέτοιο- και να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την οικογένεια αλλά παράλληλα θα είναι και πολύ κοινωνικά. Θα τους αρέσει να βλέπουν το σπίτι τους γεμάτο κόσμο και να νιώθουν ότι έχουν πάντα συντροφιά. Θα κάνουν φιλίες που  μπορεί να διαρκέσουν μια ζωή και θα πετύχουν στη ζωή τους χάρη στις προσωπικές τους προσπάθειες αλλά και στην υποστήριξη σημαντικών ατόμων.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ξένια Καλογεροπούλου, Νίκος Περάκης, Αντώνης Σρόιτερ.

5 comments

5 σχόλια:

 1. ωραία ανάρτηση Ρένα.. καλή χρονιά στα παιδιά μας!! και σε μας!!!

  Να μας ζήσει και η Ξένια μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ Παρασκευή μου! Καλή χρονιά σε όλους μας!

   Διαγραφή
 3. Vengo del blog de FULVA LUX y me he parado en tu Espacio.
  Me ha encantado y, si me lo permites, me hago tu seguidor.
  Un abrazo.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK