12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 201258 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μας δημιουργεί θλίψη και εμπόδια. Όσοι βρίσκονται σε εγρήγορση αυτό το διάστημα, θα αντιμετωπίσουν έλλειψη αρμονίας και κακή διάθεση. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τα ξημερώματα στις 6.00 που θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο ευδιάθετοι, και θα βρίσκουμε τρόπους να διασκεδάζουμε και να αισιοδοξούμε. Στις 18.16 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη μια όψη που αυξάνει τον ρομαντισμό και προωθεί την καλλιτεχνία. Ευνοεί επίσης την σχέση μεταξύ των δύο φύλων. Τέλος, στις 19.27 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια εξαιρετικά θετική όψη που μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάθε είδους.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/9/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, μπορεί να μην είστε στην πρώτη γραμμή του πυρός, σίγουρα όμως θα καταφέρετε να πετύχετε κάποιους στόχους σας, έστω και “παρασκηνιακά”. Ίσως οι εμπειρίες σας, σάς έχουν διδάξει ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους, κι έτσι προετοιμάσετε την επιτυχία σας με απόλυτη μυστικότητα. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, παρόλο που ίσως χρειαστεί να αποκοπείτε από καταστάσεις που φθείρουν και να κάνετε μια νεα αρχή στη ζωή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την μοναξιά, την οποία θα την αξιοποιούν πολύ δημιουργικά. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή τους θα έρθουν σαν αποτέλεσμα των προσωπικών τους προσπαθειών, και είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν μια σεβαστή περιουσία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Χρήστος Πάζης, Στέφανος Κορκολής, Σίσσυ Χρηστίδου, Barry White.
1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK