13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 6.54 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια αρνητική όψη που παράγει εντάσεις και βία. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει έντονη νευρικότητα και συνιστάται προσοχή. Στις 10.53 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια θετική όψη που φέρνει ευκαιρίες και αυξάνει την αισιοδοξία.
*Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/9/2013).
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σας, σας προετοιμάζει για μια εξαιρετικά θετική χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, και μάλιστα στηριζόμενοι περισσότερο στον παράγοντα της τύχης. Οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ μια ερωτική σχέση θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι να μην ενδώσετε σε έναν παράνομο πειρασμό που μπορεί να σας δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά «μοναχικά» και θα αποδίδουν καλύτερα σε εργασίες ατομικές παρά ομαδικές. Οι φίλοι τους θα είναι μετρημένοι, παρόλο που οι λίγες φιλίες που θα δημιουργήσουν θα είναι μακροχρόνιες. Επιτυχία προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Θοδωρής Ρουσσόπουλος, Τζαννής Τζανετάκης, Jacqueline Bisset.


2 comments

2 σχόλια:

 1. I'm the owner of the picture "Get Up And See Through Night".

  This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Non commercial-No Derivative Works 3.0 License. http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
  So, you must attribute this work to me, for example by linking the wallpaper to the original adress : http://razo0r.deviantart.com/art/Get-Up-And-See-Through-Night-115666534

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. I'm sorry, I didn't know that I couldn't use the photo. Since I don't know to link a photo with something, I deleted it. I'm sorry again.

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK