14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Στις 08.14 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια θετική όψη που μας χαρίζει δύναμη και υπομονή και ευνοεί τις προσπάθειές μας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 12.30 που θα μπει στο ζώδιο της Παρθένου. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε πιο οργανωτικοί και θα εκτελούμε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις με μεγαλύτερη ευθύνη και ευσυνειδησία, ενώ θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για θέματα υγείας και διατροφής. Στις 14.35 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα μια όψη που ευνοεί μεν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, συνιστά όμως να είμαστε ρεαλιστές ώστε να αποφύγουμε παγίδες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/9/2013)
Βρίσκεστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας σημαντικών γεγονότων και ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας για να ολοκληρώσετε τις στρατηγικές που χαράζετε, προτού αναλάβετε δράση. Όταν θα είστε έτοιμοι, αρκεί να ακολουθήσετε το πλάνο σας που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Το μεγαλύτερο επίτευγμά σας θα είναι η βελτίωση των οικονομικών σας, που θα σας επιτρέψει όχι μόνο να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ζωή, αλλά και να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα έσοδά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά εσωστρεφή και θα προτιμούν να περνούν δημιουργικές ώρες μοναξιάς από το να βρίσκονται με ανούσιες παρέες που δεν τους προσφέρουν τίποτα. Στη ζωή τους θα αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις και θα καταφέρουν να διακριθούν στον επαγγελματικό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λευτέρης Ζαγορίτης, Κωσταντίνος Καραμανλής, Amy Jade Winehouse.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK